loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier 

Aquachill 10 Fizz Waterkoeler

  • € 38,00

(€ 38,00 per maand)

Exclusief belasting

De Aquachill 10 Fizz is een compact tafelmodel waterkoeler aangesloten op uw waterleiding, voor heerlijk vers en gekoeld water met slechts één druk op de knop. Deze waterkoeler is geschikt voor kantoor als op de werkvloer. De Aquachill 10 wordt aanbevolen voor organisaties van circa 10 personen.

De Aquachill 10 Fizz heeft het unieke voordeel dat de automaat u voorziet van bruisend en licht bruisend water.

Wateraansluiting :
Ja
Afmetingen (d x b x h) :
240X451X425

Specifieke referenties

Neem contact op
close

Contactformulier 

Eigenschappen
De Aquachill 10 is met zijn stijlvolle en compacte uitvoering de geschikte waterkoeler voor bedrijven. Met zijn 45cm hoogte, 24cm breedte en 42cm diepte past de Aquachill Fizz 10 in elke organisatie. De Aquachill 10 Fizz voorziet u van heerlijk gezuiverd water en gekoeld water. Dankzij de unieke eigenschap van de Aquachill 10 Fizz kunt u nu ook genieten van heerlijk bruisend en licht bruisend water.

Service
Wanneer u voor de Aquachill 10 Fizz kiest, zal deze waterkoeler binnen vijfwerkdagen bij u worden geleverd en door ons worden geïnstalleerd. De Aquachill 10 zal worden aangesloten op uw waterleiding, zo kunt u met gemak genieten van gekoeld en gezuiverd water. Bij De Koffieboer wordt u in onderhoud door ons ontzorgd. Zo controleren wij jaarlijks de toestand van uw automaat en vervangen wij het waterfilter. Zo garranderen wij u van het beste kwaliteit gezuiverd water.

Druppl voor Druppl

Samen met Water for Life is De Koffieboer de campagne Druppl voor Druppl gestart. Doormiddel van Druppl voor Druppl draagt De Koffieboer bij aan watervoorzieningen in ontwikkelingslanden. U kunt deze actie steunen door simpelweg een glas water uit onze waterkoelers te drinken. Elk glas dat u uit onze waterkoeler drinkt, doneren wij namelijk aan een ontwikkelingsland. Zo smaakt uw glas gekoeld wat nog lekkerder.


Ontdek Druppl voor Druppl