loading spinner

Bio Bekers FSC - 1000 stuks

  • € 57,90
Exclusief belasting

De bio bekers FSC zijn 100% biologisch afbreekbaar kartonnen automaatbekers van 180cc. Dit product is verpakt per doos 1000 bekers.

800281
Materiaal :
Biologisch afbreekbaar karton
Inhoud :
180cc

Specifieke referenties

De bio bekers FSC zijn 100% biologisch afbreekbaar kartonnen automaatbekers van 180cc. Dit product is verpakt per doos 1000 bekers.

Deze bio bekers kunnen door de duurzame samenstelling worden vergist. De bekers zijn namelijk voorzien van een PLA coating i.t.t. een reguliere PE coating. Ze worden omgezet in biogas. Dat levert per duizend bekers een CO2-besparing op van maar liefst 1,925 kg. Wat overblijft van de vergisting wordt gebruikt als compost voor de akkerbouw.

PLA COATING
De Cups zijn voorzien van een PLA Coating (Polylactide). Dit is een volledig afbreekbare "bioplastic" coating. Dat maakt dat onze bekers 100% biologisch afbreekbaar zijn.


MET DE CUPS ONDERSTEUNT U EEN GOED DOEL
Wij hechten net zoveel waarde aan een duurzame aarde als u. We weten ook dat die niet zomaar tot stand komt. Dat vraagt om inzet, moeite en vaak ook geld. Daarom doneren wij voor elke duizend Recycle Cup’s die u bestelt € 1,- aan een duurzaam doel.

Onze Cups zijn gemaakt van FSC® Karton. Dit is het officiële keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

Wat je misschien ook leuk vindt...