Automaten... Voor koffie, thee, soep, chocolade en automaten voor snoep, frisdrank of gekoeld water! 

Lekkere (warme)dranken op werk.

Voor bedrijven zijn er veel verschillende machines beschikbaar, afgesteld op al uw wensen in alle soorten en maten. Een advocatenkantoor heeft andere gebruikerswensen dan een sportclub… voor elke situatie biedt De Koffieboer een geschikte oplossing!

“Onze klanten vinden de koffie heerlijk en het apparaat prachtig, de koffievoorziening ondersteund de uitstraling die wij met ons bedrijf voor ogen hebben.”

Koffie op de werkvloer maakt het verschil voor uw medewerkers en uw klanten. Het gaat om gastvrijheid en waardering. Daar kan geen bedrijfsuitje tegenop!

Koffieautomaten in vele varianten!

machines_1.jpg

BEKIJK ONS ASSORTIMENT

Overige automaten!

Waterkoeler, soepmachine, chocolade snoep en frisdrank. 

Een heerlijk fris, zuiver glas water op zijn tijd is natuurlijk super gezond en lekker! 

De Koffieboer levert diverse watercoolers welke rechtstreeks op de waterleiding worden aangesloten. Nooit meer sjouwen! Handig en voordelig.

Voor uw kantine kunt u ook kiezen voor een frisdrank- en snoepmachines, die onze medewerkers voor u kunnen bevoorraden. Heeft u een Horecagelegenheid dan mag de Nutricia Chocomel machine niet ontbreken en voor het perfecte melkschuim op de cappuccino kunt u kiezen voor de Lattiz. De Koffieboer biedt u de de oplossing! 

BEKIJK ONS ASSORTIMENT