loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Automaten voor koffie, cappuccino, latte macchiato, thee en meer variaties...

De Koffieboer heeft sinds 2010 een passie voor goede koffie. Deze passie delen wij graag met u. De Koffieboer is gevestigd in Goes in Zeeland en is de zakelijke koffiespecialist in Zuidwest-Nederland.

Wat kan De Koffieboer u bieden? De Koffieboer maakt uitsluitend gebruik van keurmerk gecertificeerde koffiebonen. Deze keurmerk koffiebonen zorgen ervoor naast alleen u, ook koffieboeren en het milieu kunnen genieten van goede koffie. Bij De Koffieboer hanteren wij een persoonlijke aanpak. Zo krijgt u geen ingewikkelde keuzemenu's wanneer u telefonisch contact met ons opneemt en beantwoorden wij uw vragen per direct. Wanneer u op zoek bent naar een koffieautomaat, dan kijken wij samen met u welke automaten een passende oplossing zijn voor uw organisatie. Wij denken graag met u mee. Wij zijn pas tevreden, als u tevreden bent! 

KLIK VOOR KOFFIEAUTOMATEN

Heerlijke (warme) dranken op werk.

Voor bedrijven zijn er veel verschillende machines beschikbaar. Een advocatenkantoor heeft bijvoorbeeld andere gebruikswensen dan een sportclub. Zo maakt u samen met ons de juiste keuze welke machine het beste past bij uw organisatie. Bij De Koffieboer bieden wij iedere organisatie een passende oplossing voor zijn (warme) drankenvoorziening.

De Koffieboer heeft ook de hoogwaardige koffiemachines van Jura in het assortiment. Zo kunt u ook thuis genieten van heerlijke koffie. Wandel gerust eens onze showroom binnen voor de heerlijke koffie ervaring.

KLIK VOOR OVERIGE AUTOMATEN

Waterkoelers, soepmachines, chocolade, snacks en frisdrank.

Een heerlijk fris, zuiver glas water op zijn tijd is natuurlijk super gezond en lekker! De Koffieboer levert diverse waterkoelers welke rechtstreeks op de waterleiding worden aangesloten. Deze waterkoelers kunnen snel en eenvoudig bij u op de locatie worden geïnstalleerd en zijn bovenal minder belastend voor het milieu dan conventionele waterkoelers. 

Voor uw kantine kunt u ook kiezen voor een frisdrank- en snoepmachines, die onze medewerkers voor u kunnen bevoorraden. Heeft u een Horecagelegenheid dan mag de Nutricia Chocomel machine niet ontbreken en voor het perfecte melkschuim op de cappuccino kunt u kiezen voor de Lattiz. De Koffieboer biedt u de oplossing!