loading spinner

Automaten voor koffie, cappuccino, latte macchiato, thee en meer variaties...

KLIK VOOR KOFFIEAUTOMATEN

Heerlijke (warme) dranken op werk.

Voor bedrijven zijn er veel verschillende machines beschikbaar. Een advocatenkantoor heeft bijvoorbeeld andere gebruikswensen dan een sportclub. Zo maakt u samen met ons de juiste keuze welke machine het beste past bij uw organisatie. Bij De Koffieboer bieden wij iedere organisatie een passende oplossing voor zijn (warme) drankenvoorziening.

De Koffieboer heeft ook de hoogwaardige koffiemachines van Jura in het assortiment. Zo kunt u ook thuis genieten van heerlijke koffie. Wandel gersut eens onze showroom binnen voor de heerlijke koffie ervaring.

KLIK VOOR OVERIGE AUTOMATEN

Waterkoelers, soepmachines, chocolade, snacks en frisdrank. 

Een heerlijk fris, zuiver glas water op zijn tijd is natuurlijk super gezond en lekker! De Koffieboer levert diverse waterkoelers welke rechtstreeks op de waterleiding worden aangesloten. Deze waterkoelers kunnen snel en eenvoudig bij u op de locatie worden geïnstalleerd en zijn bovenal zuinig in energie.

Voor uw kantine kunt u ook kiezen voor een frisdrank- en snoepmachines, die onze medewerkers voor u kunnen bevoorraden. Heeft u een Horecagelegenheid dan mag de Nutricia Chocomel machine niet ontbreken en voor het perfecte melkschuim op de cappuccino kunt u kiezen voor de Lattiz. De Koffieboer biedt u de de oplossing!