loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Naast koffie en koffieautomaten, voorziet De Koffieboer u ook van snoep-, soep- en watermachines, evenals alle benodigde producten voor het gebruik van de machines. Thee, cacao, melk en suiker horen daarbij maar ook reinigings- en schoonmaakmiddelen zodat u hier maar één leverancier voor nodig heeft.  Het totaalpakket, daar staan wij voor!

           

Sunleaf Tea 

En de Fairgrounds Foundation  

Door te kiezen voor Sunleaf thee ondersteund u rechtstreeks de mensen in Sri Lanka. Via de Fair-grounds Foundation gaat er per kilo thee € 0,50 naar de bevolking van Sri Lanka in de vorm van scholing, medische ontwikkeling en huisvesting.

Deze stichting is een initiatief van de producent van Sunleaf thee. Zij heeft als sociale en duurzame doelstelling het verbeteren van de woon-, werk – en leefomstandigheden in productielanden voor thee. De Foundation is in 2009 opgericht.  

Onder eigen toezicht kan vanuit de Foundation zonder tussenkomst van overige keurmerken direct geïnvesteerd worden in lokale projecten. Zo heeft de Foundation inmiddels de bouw van 5 kinderdagverblijven op theeplantages in Sri Lanka gefinancierd. Hier worden kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar van theepluksters en theefabriek arbeiders opgevangen. De projecten, met focus op verbetering van gezondheidszorg, huisvesting en onderwijs, dragen direct bij aan het welzijn van de Sri Lankese bevolking.

20161026_sunleaf_kop_R9B4957.jpgSunLeaf houten theekist 30 vaks open.jpg

SUNLEAF ASSORTIMENT

Cup A Soup 

Lekker tussendoor  

De welbekende soepen van cup a soup zijn bijna onmisbaar op de werkvloer. Dit lekkere tussendoortje is er in vele verschillende smaken en heeft De Koffieboer voor u in sachets of vending verpakking voor in uw soepautomaat of de Cup A Soup Mini.  

CUP A SOUP ASSORTIMENTcup-a-soup-tomaat-4-x-zak-vending.jpg

De Koffieboer

Service & Onderhoud 

Bij de aanschaf van een koffieautomaat hoort een onderhoudsplan. Bij huur van een automaat staan wij garant voor: 

Goede uitrusting
Preventie
Module 4 uur response

Uiteraard is dit ook tegen een zeer voordelig tarief mogelijk af te sluiten bij de koop van uw machine. 

De Koffieboer levert u alles voor in en rond de koffieautomaat. Ook hierin verlenen wij graag service en kunt u op verschillende manier bestellen; met een inlog online winkelt u gemakkelijk alles bij elkaar. U kunt ons uiteraard ook mailen of uw bestelling telefonisch doorgeven. Zijn we in de buurt? Brengen we het direct langs, anders kunt u het volgende dag verwachten per post. 

Daarnaast is er mogelijkheid om u geheel kosteloos op te nemen in onze routebezorging voor onze klanten in Zuid-West Nederland. Eéns per maand komt onze routebezorger bij u langs en vult zelfstandig, of samen met u, alle nodige producten aan. Zo heeft u er geen omkijken naar! 


MEER INFORMATIE