loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

De Koffieboer Goes

De Koffieboer is gevestigd in Goes, Zeeland. Hier bent u van harte welkom eens binnen te stappen voor een kop koffie! 

In de showroom staan verschillende machines voor u klaar om getest te worden.  We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor koffie op het werk én thuis. Onze ingrediënten en onderhoudsartikelen voor de machines kunt u hier gemakkelijk op  halen. De deur staat voor uw open en wij schenken u graag de aandacht!

In onze showroom hebben wij voor u een wisselend assortiment aan machines klaarstaan, zowel zakelijk als voor thuis. Uiteraard hebben wij niet alle mogelijkheden paraat om te proberen. Bent u specifiek opzoek naar een model? Dan kunt u altijd eerst even telefonisch contact met ons opnemen, wellicht kunnen wij voor uw bezoek de machine alsnog in de showroom voor u plaatsen. Daarnaast kunt u onze producten zien en proeven, de verschillende koffies hebben wij voor u gereed, evenals de overige ingrediënten voor in de machine zoals melktopping, cacao en suiker. Ook alles rond de machine zoals thee, bekers en eventueel servies kunnen we u laten zien, proeven en voelen.
Het leukste vinden we dat we u kunnen ontmoeten en hier in onze showroom kunnen voorzien van het beste advies!

Wilt u eerst telefonisch geadviseerd worden of een vrijblijvende offerte ontvangen voordat u langs komt? Dan kan natuurlijk ook. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om bij ons langs te komen stapt onze vertegenwoordiger graag in de auto om bij u op locatie te komen kijken. In sommige gevallen ook prettig, zodat we kun

nen zien waar de machine geplaatst zal worden en op basis daarvan een gedegen advies uitbrengen.

Bel ons via telefoonnummer 0113-450505 of stuur een mail naar info@dekoffieboer.nl

De Koffieboer Goes