loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

JURA Professional

JURA Professional koffieautomaten

BEKIJK het JURA professional ASSORTIMENT

Genieten op het werk met de espressomachines De Koffieboer, uw Zeeuwse officiële JURA dealer.

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enig bedrijf wereldwijd heeft het Zwitserse bedrijf zich volledig gespecialiseerd op volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA  actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. De opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van semi-professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca. 

Op het gebied van innovaties is JURA absolute koploper. Jura liet zich voor de ontwikkeling van het pulserend extractieproces (P.E.P.©) inspireren door werelds beste barista's. Ook u kunt dankzij deze technologie koffiespecialiteiten als ristretto en espresso in een nog nooit eerder vertoonde intensiteit en met een enorme verscheidenheid aan aroma’s bereiden. 

Mooi design, goede kwaliteit, heerlijke koffie.

Geleidelijk aan keert alles weer terug naar normaal. Winkels en bedrijven gaan weer open en medewerkers gaan terug aan het werk op kantoor. Meer dan ooit te voren, worden we gedreven door waarden die ons verbinden ondanks social distancing. Eén van deze waarden is samen genieten van koffie. De professionele koffiemachines van JURA vrolijken de sfeer op binnen het kantoor, ontspanningsruimten en ontvangstruimtes met koffiespecialiteiten die versgemalen zijn, geen capsules. 

JURA Professional koffie-volautomaten zijn altijd de beste keuze waar tussen de 10 en 200 koffiespecialiteiten per dag worden geconsumeerd.   De volautomaten van JURA werden in de fabriek ontwikkeld voor puur koffiegenot. Dankzij de vele programmeeropties kunt u dit genot uitgebreid verkennen. De machines kunnen namelijk volledig op uw favoriete koffiebonen en koffiespecialiteiten worden afgestemd. JURA biedt met één druk op de knop grote keuze aan koffiespecialiteiten en koffiespecialiteiten met melk, van ristretto tot cappuccino. Daarbij zorgen innovatieve technologieën voor gegarandeerd koffiegenot – altijd vers gemalen, niet uit capsules.

Een intuïtief bedieningsconcept en grote capaciteiten en TÜV-gecertificeerde hygiëne zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk hoeft te doen. Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s zorgen voor vlekkeloze hygiëne met één druk op de en garanderen daarmee altijd perfecte koffieresultaten.

Dankzij bijkomende apparaten en accessoires kunnen de volautomaten van JURA individueel afgestemd op de gelegenheid en de specifieke wensen van de klant worden samengesteld tot een alles-in-éénoplossing voor puur koffiegenot. Of het nu in shops, op kantoor, in bed and breakfasts of in catering- of scholingsruimten is, het aanbod aan koffiespecialiteiten kan afhankelijk van de productserie individueel worden aangepast aan de gebruiksomgeving. Hiervoor zorgen de intuïtieve programmeer- en blokkeringsfuncties.