loading spinner

Proefplaatsing

Door een proefplaatsing aan te vragen stellen wij u in de gelegenheid om een koffieautomaat uit te proberen. Wij voorzien u van een automaat die u ongeveer een week kunt uitproberen. Deze service bieden wij u kosteloos aan, u rekent alleen de gebruikte producten af. De ingrediënten in de machine en de benodigdheden naast de machine bepalen we samen met u.

Het gebruik van de machine geeft u inzicht in de werking en de dranken die uit de machine komen. Veelal kunnen wij dan ook samen met u kijken welke koffie geschikt, maar bovenal ook lekker is. 

Het totaalconcept dat De Koffieboer u levert brengt u in de gelegenheid om alles voor in- en rond uw koffieautomaat af te nemen bij één leverancier. Alles onder één dak voor uw gemak. U bestelt gemakkelijk wanneer het u uitkomt en hoeft hiervoor niet meer naar meerdere leveranciers. Van koffie, suiker en melk, tot de reinigingsbenodigdheden, bekers, roerstaafjes en producten als thee en chocolade. Ontzorgen noemen we dat!

Vraag direct een proefplaatsing op werk 

Wanneer u dus overweegt een koffieautomaat voor uw bedrijf of organisatie aan te schaffen bieden wij u de mogelijkheid een koffieautomaat uit te proberen door middel van een GRATIS proefplaatsing. Tijdens deze plaatsing ondersteunen wij u met ons unieke all-in serviceconcept, ervaring en kennis. Een proefplaatsing is dé manier om vast te stellen of een koffieautomaat aan uw eisen, wensen, behoeften en bedrijfssituatie voldoet. Tevens kunt u onze vele koffiesoorten en -melanges uitgebreid testen.

1. Persoonlijk advies

Samen bespreken we welke automaat het best aansluit op uw wensen. Natuurlijk komen we graag bij u langs voor een adviesgesprek.

2. Voorstel op maat

Zijn uw vragen en wensen besproken? Dan doen we graag een voorstel op maat. Zo heeft u alle mogelijkheden en tarieven meteen zwart-op-wit. Natuurlijk helemaal vrijblijvend.

3. Proefplaatsing

Voor u beslist, eerst zien hoe onze koffie- of drankenautomaat bevalt? Test hem zelf, gratis! Na een week beslist u zelf of u deze of een andere automaat wilt blijven gebruiken.