loading spinner

Jura Moederdag Deals 

Dit is het moment om voor je vrouw of moeder het ultieme espressoapparaat cadeau te doen.

Koop nu een JURA-machine voor particulier gebruik en De Koffieboer beloont uw prachtige, duurzame aankoop met een cheque van € 100,00. Vrij te besteden bij De Koffieboer.

Dus: € 100,00 van de heerlijkste koffiebonen? Geen probleem! Een luxe cappuccino-set en reinigingsmiddelen voor uw machine? Doen we! Uw machine gebruiksklaar instellen? Kan! Als u maar in december beslist! In de showroom van De Koffieboer in Bruinisse is dat heel eenvoudig. De populairste (dus meest betrouwbare en ‘lekkere’) machines staan er demonstratieklaar. Wanneer komt u proeven?

Van harte welkom! Koffie?

Bekijk alle actiemodellen

Mooi design, goede kwaliteit, heerlijke koffie. 

BEKIJK HET HOME ASSORTIMENT                                                                                                                    
JURA HOME

Altijd voordeel bij De Koffieboer!

Een mooie prijs en een een Direct Van Start pakket t.w.v. zo'n €100,- 

Bij uw machine voor thuis ontvangt u bij aankoop  van uw Jura: 

• Proefpakket met 3 zakken koffie – 
Medium Roast, Dark Roast en Sicilia bonen 

• Jura Reinigingstabletten, 25 stuks 

• Extra waterfilter 

• Jura reinigingsdoekjes 

Zo kunt u meteen aan de slag en heeft u de eerste periode geen omkijken naar koffie- en onderhoudsartikelen! 

HOME series

ENA-serie 

Klein in afmetingen, groots in prestaties. Met een breedte van 23 cm, een hoogte van 32,3 en een diepte van 44,5 cm, neemt deze volautomaat bijzonder weinig plaats in maar biedt daarentegen heel veel: een fascinerende diversiteit aan koffiespecialiteiten, uit verse bonen, gewoon met één druk op de knop.

A-Serie

JURA's kleinste volautomaten komen samen in de A-serie. Nieuw is de JURA A1 in Piano Black & Piano White. 2 keurig uitziende machines, voorzien van de nieuwe P.E.P. techniek en de Aroma+ G3 molen.

C-Serie 

De koffiemachines uit de C-Serie zijn eenvoudig te bedienen met de Rotary Switch. In combinatie met het duidelijke tekstdisplay is de lekkerste koffie in een handomdraai gemaakt. Heldere, expressieve vormen, compacte afmetingen, hoogwaardige materialen en compromisloos vakmanschap. 

E-Serie
Jura heeft de E-serie nieuw leven ingeblazen in 2015. Voorheen werd de naam Impressa nog gebruikt, maar tegenwoordig durven ze zonder. Het zijn redelijk compacte, hypermoderne, volautomaten met een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding. 
J-Serie
Wij hebben voor u de Jura Impressa J-serie in ons assortiment. Hieronder vindt u de verschillende type machines uit de J-serie. Mocht een onderdeel kwijtraken of onverhoopt stuk gaan dan vindt u hieronder ook de verschillende onderdelen voor een machine uit de J-serie.
Z-Serie
Met de koffiemachines uit de Z-Serie zet u koffie met een indrukwekkende kwaliteit. De boeiende ontwerpen uit deze serie zijn dankzij het TFT-kleurendisplay gemakkelijk te bedienen. Bijna geruisloos bereidt u de lekkerste koffie, espresso, latte macchiato, cappuccino en andere koffiespecialiteiten. Elke koffiespecialiteit is een traktatie die alle zintuigen prikkelt.