Geniet thuis in uw eigen keuken, met de machines van JURA van uw offiële JURA Dealer, De Koffieboer. 

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enig bedrijf wereldwijd heeft het Zwitserse bedrijf zich volledig gespecialiseerd op volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA  actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. De opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van semi-professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca. 

Op het gebied van innovaties is JURA absolute koploper. Jura liet zich voor de ontwikkeling van het pulserend extractieproces (P.E.P.©) inspireren door 's-wereld beste barista's. Ook u kunt dankzij deze technologie koffiespecialiteiten als ristretto en espresso in een nog nooit eerder vertoonde intensiteit en met een enorme verscheidenheid aan aroma’s bereiden. 

Mooi design, goede kwaliteit, heerlijke koffie. 

BEKIJK HET HOME ASSORTIMENT                                                                                                                    
JURA HOME

Altijd voordeel bij De Koffieboeer!

Een mooie prijs en een een Direct Van Start pakket t.w.v. zo'n €100,- 

Bij uw machine voor thuis ontvangt u bij aankoop  van uw Jura: 

• Proefpakket met 3 zakken koffie – 
Medium Roast, Dark Roast en Sicilia bonen 

• Jura Reinigingstabletten, 25 stuks 

• Extra waterfilter 

• Jura reinigingsdoekjes 

Zo kunt u meteen aan de slag en heeft u de eerste periode geen omkijken naar koffie- en onderhoudsartikelen! 

HOME series

ENA-serie 

Klein in afmetingen, groots in prestaties. Met een breedte van 23 cm, een hoogte van 32,3 en een diepte van 44,5 cm, neemt deze volautomaat bijzonder weinig plaats in maar biedt daarentegen heel veel: een fascinerende diversiteit aan koffiespecialiteiten, uit verse bonen, gewoon met één druk op de knop.

A-Serie

JURA's kleinste volautomaten komen samen in de A-serie. Nieuw is de JURA A1 in Piano Black & Piano White. 2 keurig uitziende machines, voorzien van de nieuwe P.E.P. techniek en de Aroma+ G3 molen.

C-Serie 

De koffiemachines uit de C-Serie zijn eenvoudig te bedienen met de Rotary Switch. In combinatie met het duidelijke tekstdisplay is de lekkerste koffie in een handomdraai gemaakt. Heldere, expressieve vormen, compacte afmetingen, hoogwaardige materialen en compromisloos vakmanschap. 

E-Serie
Jura heeft de E-serie nieuw leven ingeblazen in 2015. Voorheen werd de naam Impressa nog gebruikt, maar tegenwoordig durven ze zonder. Het zijn redelijk compacte, hypermoderne, volautomaten met een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding. 
J-Serie
Wij hebben voor u de Jura Impressa J-serie in ons assortiment. Hieronder vindt u de verschillende type machines uit de J-serie. Mocht een onderdeel kwijtraken of onverhoopt stuk gaan dan vindt u hieronder ook de verschillende onderdelen voor een machine uit de J-serie.
Z-Serie
Met de koffiemachines uit de Z-Serie zet u koffie met een indrukwekkende kwaliteit. De boeiende ontwerpen uit deze serie zijn dankzij het TFT-kleurendisplay gemakkelijk te bedienen. Bijna geruisloos bereidt u de lekkerste koffie, espresso, latte machiato, cappucino en andere koffiespecialiteiten. Elke koffiespecialiteit is een traktatie die alle zintuigen prikkelt.