loading spinner

Jura

Bekijk onze onderstaande collectie Zwitserse Jura espressomachine machines voor thuisgebruik. Stuk voor stuk de beste koffiemachines die garant staan voor de beste koffiekwaliteit. Wij verkopen de professionele GIGA serie, Jura Z-serie, Jura J-serie, Jura S-serie, Jura E-serie, Jura D-serie, Jura A-Serie en de scherp geprijsde ENA-Serie. Alle getoonde Juara koffiemachines zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestel je op een werkdag voor 16:00 uur, dan gaat jouw Jura koffiemachine dezelfde dag nog de deur uit. Bij Dekoffieboer.nl betaal je geen verzendkosten; extra voordelig.

Bekijk alle modellen

Mooi design, goede kwaliteit, heerlijke koffie. 

BEKIJK HET HOME ASSORTIMENT                                                                                                                    

HOME series

ENA-serie 

Klein in afmetingen, groots in prestaties. Met een breedte van 23 cm, een hoogte van 32,3 en een diepte van 44,5 cm, neemt deze volautomaat bijzonder weinig plaats in maar biedt daarentegen heel veel: een fascinerende diversiteit aan koffiespecialiteiten, uit verse bonen, gewoon met één druk op de knop.

A-Serie

JURA's kleinste volautomaten komen samen in de A-serie. Nieuw is de JURA A1 in Piano Black & Piano White. 2 keurig uitziende machines, voorzien van de nieuwe P.E.P. techniek en de Aroma+ G3 molen.

C-Serie 

De koffiemachines uit de C-Serie zijn eenvoudig te bedienen met de Rotary Switch. In combinatie met het duidelijke tekstdisplay is de lekkerste koffie in een handomdraai gemaakt. Heldere, expressieve vormen, compacte afmetingen, hoogwaardige materialen en compromisloos vakmanschap.

E-Serie
Jura heeft de E-serie nieuw leven ingeblazen in 2015. Voorheen werd de naam Impressa nog gebruikt, maar tegenwoordig durven ze zonder. Het zijn redelijk compacte, hypermoderne, volautomaten met een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding. 
J-Serie
Wij hebben voor u de Jura Impressa J-serie in ons assortiment. Hieronder vindt u de verschillende type machines uit de J-serie. Mocht een onderdeel kwijtraken of onverhoopt stuk gaan dan vindt u hieronder ook de verschillende onderdelen voor een machine uit de J-serie.
Z-Serie
Met de koffiemachines uit de Z-Serie zet u koffie met een indrukwekkende kwaliteit. De boeiende ontwerpen uit deze serie zijn dankzij het TFT-kleurendisplay gemakkelijk te bedienen. Bijna geruisloos bereidt u de lekkerste koffie, espresso, latte macchiato, cappuccino en andere koffiespecialiteiten. Elke koffiespecialiteit is een traktatie die alle zintuigen prikkelt.

Kiest u voor Jura, dan kiest u voor Zwitserse betrouwbaarheid!