loading spinner

Lekkere koffie uit uw eigen koffiezetapparaat thuis!

Ook thuis houden we van lekkere koffie, de filterkoffie die u misschien nog kent van vroeger, wordt ook vandaag de dag nog veel gebruikt. Echter is de afgelopen jaren de verse bonen koffie flink in opmars geraakt. Niet alleen in uw favoriete koffiebar maar ook thuis kunt u genieten van koffie die vers voor u wordt gemalen wanneer u op de knop drukt. Door de nieuwe technologiën zijn de vele koffies precies op uw smaak aan te passen en bepaalt u als eigen thuis barista hoe de koffie uit uw machine  komt.

De Koffieboer biedt een mooi assortiment automaten voor thuis aan, goede kwaliteit en een mooi design zodat er iets is wat past in iedere keuken. Of u kiest voor een volautomaat of een handmatige machine dan kiest u voor JURA of Viviemme. Laat u verrassen door de mogelijkheden van deze machines en kijk welke het best op uw keukenblad past!

JURA

Volautomatische kwaliteit in een mooi jasje! 

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enig bedrijf wereldwijd heeft het Zwitserse bedrijf zich volledig gespecialiseerd op volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.


BEKIJK AUTOMATEN


shutterstock_234008701.jpg 


 shutterstock_99664388.jpg

Vibiemme

Een barista in je eigen keuken!
Vibiemme staat bekend om hun degelijke machines uit de horeca en de machines voor thuis doen daar zeker niet aan onder. Zelf in de weer als een barista met het malen en zetten van de koffie. Met de speciale stoomkop kunt u zelf aan de slag met het opschuimen van melk. Bij deze machine bepaalt u alles zelf van de maalgraad van de koffiebonen tot de temperatuur van het water. Lekker aan de slag!


BEKIJK AUTOMATEN