loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Koffieautomaat voor kantoor of showroom

U staat op het punt om een of meerdere nieuwe koffieautomaten aan te schaffen. De wensen van uw medewerkers en de verwachting van uw gasten is de laatste tijd sterk in beweging. Thuis zetten steeds minder mensen op traditionele wijze koffie en die verandering zorgt er ook voor dat de smaakbeleving op kantoor veranderd. Onze automaten sluiten bevatten de modernste technieken en zetten vlot verrukkelijke koffie.

Ook als u klanten in uw showroom ontvangt dan wilt u ze gastvrij ontvangen met een koffie die hen blij verrast. Men komt uiteraard niet voor de koffie maar als u een mooie koffie voorschotelt dan draagt dat bij aan de ervaring in uw showroom.

Welke koffieautomaat past het beste bij uw bedrijf?

Of het nu voor uw notariskantoor, ICT-bedrijf, autobedrijf of uitzendbureau is, veelal wordt er op kantoor en in de showroom gedurende de hele dag koffie gedronken. U bent niet afhankelijk van vastgestelde pauzes voor de koffie. Daarnaast serveert u waarschijnlijk geregeld koffie aan klanten en bezoekers. Er is geen directe noodzaak voor snelle koffie, wel voor lekkere koffie en de mogelijkheid tot cappuccino, latte macchiato of misschien zelfs chocolade hoeft u uzelf niet te ontzeggen.

Verse bonenkoffie op kantoor en in de showroom

De heerlijke geur van verse koffiebonen die pas worden gemalen wanneer u op de knop drukt! Lekker voor u, maar ook fijn om aan uw klanten en bezoekers te serveren. Altijd vers en goed van smaak. En wanneer u even geen zin heeft in koffie kunt met vele machines in ons assortiment ook een heerlijk latte of chocolademelk pakken. Natuurlijk is er ook aan de theedrinkers gedacht en geven de machines heet water uit.

Welke koffiemachine kiest u?

Afhankelijk van de grootte van uw kantoor of showroom, het aantal medewerkers en bezoekers kiezen wij samen met u de automaat uit met de juiste capaciteit, gewenste dranken en lekkerste koffie. Alles afgesteld op uw wensen.

Koffieautomaten          Koffie & co

Neem nu vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0113-450505 of per mail via info@dekoffieboer.nl

Heeft u naast het kantoor of uw showroom ook een productieruimte of kantine? Ook daarvoor hebben wij voor u de perfecte koffieautomaat, lees hier meer

Kantoor & showroom