loading spinner

Voel je een barista in eigen keuken!

Niet elk bedrijf kan zich beroemen op veertig jaar onderzoek, ontwikkeling en succes op hun terrein. Sinds 1976 ontwerpt, produceert en verkoopt VBM wereldwijd espressomachines, gewaardeerd door generaties barista’s, confiseurs, en eigenaars van cafés, restaurants en hotels.

En nu ook speciaal voor u thuis! 

Italiaanser dan dit wordt het niet. De echte espresso en andere koffie varianten maak je met de VIBIEMME Domobar. Deze met de hand gemaakte machine is de Rolls Royce onder de espressomachines.

De carrosserie is opgebouwd uit geheel roestvrijstaal. Het binnenwerk daarentegen bestaat geheel uit koper. De machines zijn verkrijgbaar met een geïntegreerde watertank of een combinatie  van watertank en vaste aansluiting.

De fraaie E61 zetgroep is een in het oog springend detail. Deze mooie koperen verchroomde zetgroep is voorzien van een pre-infussie systeem dat zorgt voor de voorbevochtiging van de koffie waardoor aroma’s optimaal vrijkomen.

Kortom de VIBIEMME Domobar is de meest duurzame combinatie van techniek en design. 

STIMULEERT UW CREATIVE INSTINCT

Alles in de Tecnique is uiterst minutieus ontworpen om barista’s van elk niveau, die streven naar perfectie en van experimenteren houden, te voorzien van een hoogwaardig en nauwkeurig technologisch instrument. Het maakt hun werk gemakkelijker en biedt hen de mogelijkheid om hun creatieve instinct de vrije teugel te geven bij hun zoektocht naar de perfecte extractie en zo hun klanten de herinnering meegeven aan een fantastische smaaksensatie, dankzij de uitzonderlijke herhaalbaarheid van het resultaat.

Bij het uitdenken van de technologie achter de Tecnique-lijn hebben we rekening gehouden met de verschillende behoeften van degenen die onze machines gebruiken. We kwamen tot de conclusie dat het essentiële element, van fundamenteel belang voor iedereen die zijn eigen koffie op een perfecte manier wil maken, de absolute controle is over de toevoertemperatuur.

Bekijk onze Vibiemme machines 

Vibiemme thuis

2showroom 1.jpgvibiemme-domobar-super-pid-2b-switch1.jp