loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

De Koffieboer met barista op uw event 

Voor zowel zakelijke als particuliere events kunt u De Koffieboer inhuren voor uw koffievoorziening!
Met onze beachbar en barista een mooie beleving voor uw gasten.

Samen met u kijken we wat de wensen zijn en bieden we naast onze koffie's ook de mogelijkheid tot ijskoffie en eventueel andere dranken. Een breed assortiment met heerlijke koffiesmaken en variaties waarbij we met passie voor u klaar staan, zodat u zich kunt richten op andere zaken.

Events koffiebar  

  

U kunt alleen een machine huren om uw gasten van koffie te voorzien of onze professionele barista inhuren voor een volledige ervaring.

Met onze professionele barista en apparatuur voorzien wij uw gasten van de lekkerste koffie, cappuccino en latte macchiato. Niet alleen lekker, maar ook leuk! Het geeft uw event sfeer mee en de barista weet u alles over koffie te vertellen, van de bonen tot de branding.

Afhankelijk van de locatie en de mogelijkheden stellen we samen met u af wat mogelijk is en waar uw wensen liggen. De barista met de beach bar is per dagdeel te huren. Uiteraard houden we rekening met de omstandigheden en kunnen wij machines meenemen die niet op de waterleiding staan aangesloten als deze niet aanwezig is, zo denken we graag met u mee!

Machines kunt u huren per dag en hebben wij voor u beschikbaar in alle soorten en maten. Van verse bonenkoffie tot snelle instantkoffie.

Voor meer informatie en advies op maat kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0113 – 450505 of per mail via info@dekoffieboer.nl