loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Koffieautomaat voor op de bouw of in de transportsector 

U staat op het punt om een of meerdere nieuwe koffieautomaten aan te schaffen. De wensen van uw medewerkers en de verwachting van uw gasten is de laatste sterk in beweging. Thuis zetten steeds minder mensen op traditionele wijze koffie en die verandering zorgt er ook buitenshuis andere eisen gesteld worden aan de koffie. Onze automaten bevatten de modernste technieken en zetten vlot verrukkelijke koffie.

Een robuste en betrouwbare koffieautomaat voor uw bedrijf

In de bouw, transport en logistiek wordt er vaak noeste arbeid verricht. De koffie moet snel in het kopje zitten en veel tijd voor schoonmaken is er niet. Koffie is een moment van rust om even bij te komen, bij te kletsen of op te warmen. Wij hebben veel ervaring met koffieautomaten in de bouw, bij tankstations en ook bij transportbedrijven. Ook al zijn sommige handen steviger en ruwer het is belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat de koffieautomaat zijn werk doet en iedereen rap voorziet van voortreffelijke warme dranken.

Koffieautomaat in de bouwkeet

In de vele bouwketen waarin wij geweest zijn komt niet dagelijks een schoonmaker met een doekje de automaat poetsen. Daarom is het belangrijk dat u de juiste machine kiest die tegen een stootje kan. Ook handig is het als er al suiker en melk in de machine zit zodat dit niet rondslingert in de keet. Ook voor de buitenlandse ZZP-er moet het direct duidelijk zijn hoe een koffie met melk en suiker te kiezen. Dat kan dankzij ons handige touchscreen met meerdere talen. Wilt u een muntsysteem op de machine, ook dat is mogelijk. Tevens hebben wij automaten die op een jerrycan kunnen worden aangesloten zodat een vaste wateraansluiting niet nodig is.

Goed om te weten

Omdat bouwtrajecten vaak van korte duur zijn hebben wij ook een aantal machines voor de verhuur. Informeer naar de mogelijkheden.

Tankstations

Speciaal voor tankstations biedt De Koffieboer u een volledig coffee corner concept aan met onder andere WMF espressomachines en diverse andere bonenmachines. Afhankelijk van het bezoekersaantal adviseren wij u de juiste espressomachine!

Automaten         Koffie & co

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0113-450505 of per mail via info@dekoffieboer.nl

Kantoor & showroom