loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Koffieautomaat in fabriek & haven

U bent op zoek naar een nieuwe koffiemachine voor in de Haven en daarbij begeleiden wij u graag. Niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde wensen en iedere situatie vraagt om een eigen professioneel advies. Zeker als het om grote terreinen gaat waar afstanden groot zijn en er veel mensen moeten worden voorzien van koffie en andere variaties. Soms volstaat een enkele koffiemachine maar mogelijk zijn er juist meerdere koffiemachines nodig om de beste situatie te creëren!

Voor levering van een koffieautomaat in de Haven (o.a. Rotterdam, Terneuzen, Vlissingen en Antwerpen) is er verder nog een aantal zaken van belang: Veiligheid, continuïteit van leveringen en welke automaat geschikt is.

Daarom is het belangrijk dat u voor een koffieleverancier kiest waar u van op aan kunt. Onze dienstverlening houdt niet op na de plaatsing van een automaat. Wij blijven met u in contact voor een optimale samenwerking. En mocht uw automaat onverhoopt een keer een storing aangeven? Dan staat onze technische dienst als het moet binnen 4 uur op de stoep om het probleem te verhelpen. Snelle service is dus gegarandeerd.

Wij hebben uitgebreide ervaring met het leveren van ons concept op de grote terreinen. Ons eigen technisch personeel is goed opgeleid en werkt met respect voor de lokale regels.

Belangrijk in de koffiepauze

Een lekkere koffie op een koude dag is als een geschenk. De koffiepauze vormt een moment van rust, even op adem komen en dan weer door. De snelheid van de koffieautomaat moet voldoende zijn om grote groepen snel van dienst te kunnen zijn. Met onze kennis en ervaring zorgen wij voor een goede stevige machine, makkelijk te bedienen en met lekkere, snelle koffie en koffievariaties.

Welke machine past bij de situatie

Voor in de Haven is het mogelijk om machines uit te rusten met extra grote containercapaciteit en ook kunnen we de machine uitrusten met een betaalsysteem.

Als er onverhoopt toch technische assistentie nodig is dan zijn wij binnen een paar uur ter plaatse zodat u nooit lang zonder koffie zit. U heeft met ons een directe lijn, zonder tussenkomst van keuzemenu’s en profiteert bovendien van gunstige voorwaarden.

Naast koffieautomaten beschikken wij over frisdrankmachines en snoepautomaten. Zo kunt u voor een volledige voorziening terecht bij De Koffieboer.

Automaten Koffie & co

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0113-450505 of per mail via info@dekoffieboer.nl

Fabriek &  havenFabriekHaven