loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Koffieautomaat in de retail en salon

Gastvrijheid is niet alleen in de horeca van belang maar we zien dat ook heel belangrijk gevonden wordt dat in de winkel of kapsalon een gastvrije situatie te scheppen middels een mooie koffiehoek. Een corner die ondersteunend is aan de totale beleving in de salon of winkel. De Koffieboer adviseert u met plezier de juiste machine.

In de winkel

In de high-end en luxe winkels is een goede kop koffie iets wat graag gezien wordt en vaak bijdraagt aan het display en uitstraling van het product. Steeds meer ondernemers zien het belang hiervan in! Of het nu voor uw mediawinkel of schoenenzaak is, een lekkere kop koffie bevordert het verkoopproces en verhoogt de beleving. Het geeft een gevoel van warmte en vertrouwen waarin u en de klant samen kunnen kijken naar de te (ver)kopen producten. Een kwaliteitsmerk als Illy koffie biedt een fantastische ondersteuning aan uw eigen merk.

In de salon

Wachten hoort er soms bij in de salon, of totdat men aan de beurt is maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat de haarbehandeling tijd vergt heeft. Op dit soort momenten is een goede kop koffie en lekkere thee onmisbaar, natuurlijk is het voor uzelf ook fijn om hier tussen de kipbeurten en wasbeurten door van te genieten.

Welke machine is geschikt?

Zowel uw kapsalon als uw winkel hebben een bepaalde uitstraling. Speciaal daarvoor hebben we voor u verschillende trendy en stijlvolle machines die uw interieur ten goede zullen komen. Daarnaast is het fijn als iedereen de machine met gemak kan bedienen, bijvullen en niet te veel schoonmaak behoeft. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden, maar neemt u vooral alvast een kijkje in ons assortiment en gebruik de filters om tot uw ideale keuze te komen!

Gemakkelijk bestellen of maandelijks bevoorraad

Gezien de drukte tijdens uw openingstijden kunt u gemakkelijk producten bestellen via onze webshop wanneer het u uitkomt. Met eigen inloggegevens kan dat gewoon op rekening en kunt u rekenen op snelle levering.

Daarnaast bieden wij voor vele klanten in Zuid-West Nederland onze routebezorging aan. Deze service bieden wij kosteloos aan. Maandelijks komt onze routebezorger bij u langs om de voorraad aan te vullen, dat doet hij zelf of samen met u.

Zo houdt u altijd meer tijd over voor uw klanten én zit u niet zonder koffie.


Automaten          Koffie & co


Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0113-450505 of per mail via info@dekoffieboer.nl

retailretail.jpgretail en salon