loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Koffieautomaat op school en voor opleidingsinstituten

Diverse scholen hebben de weg naar het aantrekkelijke assortiment van De Koffieboer al gevonden! Wij weten immers hoe we de warme dranken voorziening maar ook de frisdrankmachine op school of opleidingsinstituut moeten verzorgen, zodat iedereen kan genieten van lekkere koffie.

Voor de docenten en medewerkers

Voor een docentenkamer is een goede koffie, bij voorkeur van bonen, een must. Deze machine hoeft niet voorzien te zijn van een muntproever maar moet wel beschikken over variatie en een kannenfunctie.

Voor de studenten

Voor de leerlingen is het belangrijk dat er een muntsysteem in de automaat kan of een afrekensysteem dat past binnen de rest van de organisatie. Dat kunnen wij voor u verzorgen. Daarnaast is de vraag naar latte, cappuccino en cacao veel groter dan bij de docenten. Wij passen ons aanbod daarop met gemak aan.

Vending automaten

Naast warme dranken kunt u ook frisdrankautomaten en snoepautomaten bij De Koffieboer kopen en huren. De automaten komen we dan vullen en samen met u kijken we naar het assortiment, zodat dit precies is afgesteld op de wensen van docenten en leerlingen.

Volledig ontzorgen

Zoals gezegd biedt De Koffieboer u een complete service aan, hierbij kunnen we wekelijks/ of maandelijks de koffieautomaten en vendingmachines voor u schoonmaken en bijvullen. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor voldoende ingrediënten, zoals koffie, thee en soep ten behoeve van de andere machines. Daarnaast garandeert ons all-in service contract u adequate hulp bij storingen en defecten.

Koop & lease & bruikleen

U kunt de automaten bij ons kopen, maar er is ook een mogelijkheid tot lease waarbij de kosten per maand ieder kwartaal worden gefactureerd of afhankelijk van uw afzet plaatsen we een vending machine in bruikleen.

Automaten                 Koffie & co

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0113-450505 of per mail via info@dekoffieboer.nl

Kantoor & showroomschool