loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

De Koffieboer zorgt graag voor u

Een heerlijk verse kop koffie of cappuccino is het beste begin van een drukke dag in het ziekenhuis. Zeker in de zorginstelling waar de 24 beschikbare uren ook benut worden is het belangrijk dat er op ieder moment goede verse koffie, cappuccino of een andere koffievariant beschikbaar is uit de koffieautomaat.

Tijdens overleg of stafvergaderingen is het van groot belang dat de zorg om koffie uit handen is genomen. Het hoeft dan alleen over de zorg van de patiënten te gaan. Hiervoor bent u bij De Koffieboer aan het juiste adres. Bij meerdere machines is er de keuze mogelijk tussen een kopje of een kan. In zeer korte tijd heeft u zo een kan vol verse koffie of heet water voor thee.

Zorg voor bezoekers

Bezoekers en patiënten van het ziekenhuis die moeten wachten kunnen verwend worden met een heerlijke kop verse koffie, cappuccino of een andere koffievariant uit de koffieautomaten. Goede zorg kost tijd en al genietend van een heerlijke kop verse koffie of thee verstrijkt de tijd sneller. Beschikbaarheid is belangrijk en daarom werken wij alleen met eerste klas automaten. Om verspilling te voorkomen en de kwaliteit te verbeteren is het lekkerder om kopje voor kopje te zetten. Naast warme dranken hebben wij ook koffiemachines waarbij het makkelijk is om koud water te integreren.

Soep, fris en snoep

Naast warme dranken kunt u ook frisdrankautomaten en snoepautomaten bij De Koffieboer kopen en huren. Warme soep in de medewerkerskantine en een automaat met frisdrank of een snack voor tussendoor kunnen u snel voorzien van een boost tussen de werkzaamheden en drukte door. De automaten kunnen wij voor u vullen, samen met u kijken we naar het assortiment, zodat dit precies is afgesteld op de wensen van uw medewerkers en/of de patiënten.

Automaten                   Koffie & co

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0113-45050 of per mail via info@dekoffieboer.nl

ZiekenhuisZorgZorginstelling