loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Overheidsinstellingen

Speciaal voor overheidsinstanties als gemeente, ministerie, waterschappen en politiediensten heeft De Koffieboer rekening gehouden met bepaalde eisen die gesteld worden aan de voorzieningen.

Zo zijn onze machine uitgerust met de nieuwste technieken op het gebied van energiebesparing. Veel van onze koffie is voorzien van een duurzaamheid certificering, zoals Rainforrest Alliance. 

Met onze kennis en ervaring kunnen wij u zeker van dienst zijn en uw warme drankenvoorziening volledig faciliteren.Met onze kennis en ervaring kunnen wij u zeker van dienst zijn en uw warme drankenvoorziening volledig faciliteren.

Betrouwbaar, energiebesparing en duurzame ingrediënten

Voor overheidsinstanties weten we hoe belangrijk het is dat de machines en ingrediënten aan bepaalde eisen voldoen. We daar in ons assortiment aan gedacht en hebben voor u een brede keus aan energiezuinige machines met spaarstand en geclassificeerd volgens het A of A+ kenmerk. Ook de producten voor in en rond de machine hebben veelal een keurmerk, zoals Direct Trade en Rainforest Alliance.

De (koffie)automaten dienen gemakkelijk bedient te kunnen worden, betrouwbaar te zijn en mogen niet te veel onderhoud vergen, dat begrijpen wij! Afhankelijk van de instantie kijken we samen naar de machine met de juiste capaciteiten, passende gebruikswijze én uw favoriete dranken!

Uiteraard zijn er ook kosten gemoeid bij de aanschaf van nieuwe voorzieningen en de in de toekomst af te nemen ingrediënten. Bij De Koffieboer bieden wij u scherpe prijzen aan op alle producten.

U neemt bij ons een volledig verzorgd pakket af, dat betekent een gedegen all-in servicecontract voor het onderhoud op de machines. Bij storingen zijn wij snel ter plaatse en hanteren wij geen verborgen kosten. Voor een vast bedrag staan wij het gehele jaar tot uw dienst en heeft u geen voorrijkosten, arbeidskosten of kosten voor te vervangen onderdelen.

Als er tussendoor technische assistentie nodig is omdat er geen koffie meer gekozen kan worden dan staan binnen 4 uur bij u op de stoep.

Rechtstreeks of via aanbesteding

Voor vragen en offertes kunt u ons uiteraard rechtstreeks benaderen, maar ook via een aanbesteding doen wij graag mee in de bieding als leverancier van uw nieuwe voorzieningen.

Automaten           Koffie & co

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0113-450505 of per mail via info@dekoffieboer.nl

OverheidPolitiepolitiek