loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Lekkere koffie voor al uw gasten!

In Zeeland zitten vele Bed & Breakfast gelegenheden. Speciaal voor u hebben wij mooie, gemakkelijke en vriendelijk geprijsde oplossingen voor uw koffievoorziening. 's Morgens uw gasten voorzien van lekkere koffie maakt een goede start van de dag, ook als het maar enkele gasten betreft is een professioneel koffiezetapparaat zeker aan te raden. Naast de machine verzorgen we ook ingrediënten en het onderhoud op de automaat. Dan kunt u zich bezighouden met de belangrijkste zaak; uw gasten verwennen!

Koffie op de kamer

Het steeds gebruikelijker dat men op de kamer ook koffie en thee kan maken. Daar hebben wij prachtige machines voor! Klein, compact, met eenpersoons serving. Gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Een mooie service die u aan uw gasten biedt en natuurlijk hoeft niet alles complimentary te zijn.

Voor al uw outlets

Maar niet alleen op de kamer, ook voor het ontbijtbuffet, in de bar, het restaurant en de kantine leveren wij voor u automaten en ingrediënten. Machines waar mensen zelf koffie kunnen pakken voor het ontbijtbuffet en kantine of kantoor. Voor grote groepen op de banqueting of een intieme vergadering, zorg dat uw koffie en thee faciliteiten bijdragen aan de gast beleving en uw omzet verhogen! Ook voor professionele pistonmachines bent u bij ons aan het juiste adres en verzorgen wij ook de training voor u en uw medewerkers.

Een volledig concept

Koffie met eenheid, bijvoorbeeld een Nescafé of illy concept, met de heerlijke en mooie Sunleaf Thee. Of wellicht maakt u liever gebruik van ons Premium Partnership met de Bocca Coffee Roasters, een prachtige leverancier van koffiebonen voor de horeca.

Automaten              Koffie & co

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0113-450505 of per mail via info@dekoffieboer.nl

HotelB&BBed & breakfast