loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Geniet van koffie aan de Zeeuwse kust

Barista koffie met slechts een druk op de knop. Schenkt u goede koffie dan stijgt de omzet. Meer aandacht schenken aan uw koffievoorziening loont namelijk, maar met alleen goede koffie bent u er niet. Naast koffie verlangen uw gasten ook een romige espresso, een volle cappuccino en natuurlijk de latte macchiato. Het gaat om de details in het leven zoals gewoon gezellig met elkaar een heerlijke kop koffie drinken. Na een fantastische maaltijd is er geen betere afsluiting dan die heerlijke kop verse koffie. Samen kijken we welke automaat er bij uw etablissement past, van volautomaten tot pistonmachines bieden wij u een koffieconcept met koffie, servies en toebehoren.

Barista Trainingen

Voor de professional die kiest voor het ambachtelijk koffiezetten met de pistonmachine verzorgen wij training in-house en op locatie. Onze eigen SCAE-gecertificeerde Barista traint uw medewerkers zodat zij de fijne kneepjes van het vak leren. Ook leren zij de herkomst van onze koffie kennen en dat is toch wel de kracht van de uw horeca medewerkers; de kennis en passie die uitstralen op uw gasten en zorgen dat ze met een mooie beleving bij u de deur weer uitstappen!

Trotse partner van Bocca Premium Coffee Roasters

Onder kenners is dit bedrijf bekend vanwege hun Europese titel als beste premium coffee brander en veel goede espressobars willen inmiddels niet meer zonder deze koffie. De Koffieboer is exclusief distributeur in Zeeland. Doordat deze brander rechtstreeks zaken doet met de koffieboeren kennen zij de beste plantages en helpen ze deze boeren om de oogst jaar op jaar van een betere kwaliteit te laten zijn. Branders met een missie!

Automaten Koffie & co

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0113-450505 of per mail via info@dekoffieboer.nl

Restaurant

Strandtent

Café