loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Koffie: populairste product in de sportkantine

Koffie is een van de koplopers in de sportkantine. Uit onderzoek is gebleken dat 37 procent van de bestelde dranken op sportclubs koffie is!*

Het is dus heel interessant om de juiste koffie te schenken. Vaak zijn het wisselende vrijwilligers die de bar bemannen, daarom is het heel praktisch om een koffieautomaat te hebben die telkens - met slechts een druk op de knop - dezelfde lekkere cappuccino maakt en ook met een beetje tempo. Bij De Koffieboer hebben wij deze koffiemachines. De kwaliteit van de koffie speelt hierin een zeer belangrijke rol, bij goede koffie verhoogt u namelijk uw omzet en daar helpt De Koffieboer u graag bij! We bekijken de situatie en adviseren u over de best mogelijke optie waarin wij alle voornoemde aspecten in overweging nemen.

Concept op maat

De Koffieboer levert voor grote en kleine sportkantines de passende oplossing op het gebied van koffieautomaten, ingrediënten en onderhoud. Profiteer van onze ruime kennis en ervaring zodat u de omzet verhoogt en een koffiebeleving levert aan uw sportieve gast. De machines zijn makkelijk in gebruik, bieden verschillende drankkeuzes en vergen weinig onderhoudshandelingen. Samen met u kijken we naar de geschikte zetmethode, van verse bonen tot fresh brew en vriesdroogkoffie, we hebben het allemaal in het assortiment.

Ook lekkere thee, een soepmachine of De Enige Échte Friesland Campina Chocomel machine haalt u bij De Koffieboer, lekker makkelijk. Naast ingrediënten vindt u bij ons ook de nodige producten voor rond de machines zoals bekers, roerstaafjes en zoetjes etc.

Sponsoring

Graag informeren wij u ook over onze mogelijkheden om uw club te sponsoren zodra u klant wordt bij ons. Wellicht is het voor beide partijen interessant te zoeken naar een samenwerking in de vorm van sponsoring.

Automaten            Koffie & co

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0113-450505 of per mail via info@dekoffieboer.nl

SportkantineSportVoetbal kantine