loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Werken bij De Koffieboer

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan bij De Koffieboer. Wij zijn een jong, ambitieus en door kwaliteit gedreven bedrijf met echte mensen. Wij zorgen ervoor dat bedrijven, instellingen en verenigingen zorgeloos de lekkerste koffie aan hun medewerkers en gasten kunnen aanbieden. Dat doen wij door het juiste advies te verstrekken maar ook een vakkundige installatie van apparatuur te verzorgen, inclusief de bijbehorende ingrediënten. Wij vinden het vooral heel leuk om met elkaar te werken, dan bereik je altijd meer en van elkaar kunnen wij leren. Ben jij die 'specialist' die zijn taak beter kan dan wie dan ook...dan willen we je graag leren kennen.

Huidige vacatures:

Ga jij graag aan de slag als accountmanger bij De Koffieboer? Solliciteer dan en stuur je CV + motivatiebrief naar Nu solliciteren

Begin je werkdag met heerlijke koffie!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Accountmanager.

Sta je te springen om jouw commerciële talenten in te zetten en wil jij ons meehelpen om steeds meer mensen op hun werkplek een écht lekkere bonenkoffie te serveren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als accountmanager bij De Koffieboer drink je namelijk niet alleen koffie maar overtuig je vooral bedrijven om ook de stap te maken naar een betere koffievoorziening.   

Wat ga je doen:

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met je bestaande klanten en voor de acquisitie van nieuwe klanten. Je neemt contact op met bedrijven, kantoren en instellingen en zoekt uit waar behoefte is aan verbetering of uitbreiding. Wat doe je dan dagelijks?

 • Netwerken, bellen en bezoeken van bedrijven in jouw rayon. Je weet als de beste hoe je bij de juiste contactpersoon aan tafel kunt komen;
 • Nieuwe klanten overtuigen is belangrijk maar de bestaande klant behouden is voor jou minstens zo belangrijk, je houdt zelf contact met je klanten en zorgt voor blijvende tevredenheid;
 • Je levert graag kwaliteit, je bent dus in staat om goed uit te filteren wat de klant wenst en vertaald dat naar een aantrekkelijke aanbieding. We leiden je op tot expert!
 • Je brengt zelf je eigen offertes uit en belt die na. Zodra de verkoop succesvol is draag je afspraken over naar onze technische dienst en zorgt dat de afspraken perfect worden opgevolgd.

Waar kom je terecht?

Je komt terecht in een ambitieuze omgeving waarbij we het verkoopteam aan het uitbreiden zijn. Het verkoopteam heeft als hoofdtaak om samen ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk zakelijke klanten blij gemaakt worden met onze koffie. Daarvoor hebben ze wel een koffieautomaat van ons nodig en daar kom jij om de hoek kijken!

Over jou...

Je barst van de energie en acquisitie is je roeping. Je hebt ervaring als accountmanager en je vindt het leuk om nieuwe contacten te leggen en een relatie op te bouwen met onze klanten, die zich in Zuidwest Nederland bevinden. Je regelt graag je eigen afspraken en doorloopt het liefst zelfstandig het totale acquisitietraject. Daarnaast ben jij een doorbijter en het binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten geeft je nog meer plezier in het werk.

Je drinkt graag een kopje koffie met je klanten en je voldoet aan het volgende profiel:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleideing, waarbij je ook op hbo-niveau uit de voeten kan komen;
 • Minimaal 2-5 jaar aantoonbare werkervaring in de buitendienst;
 • Heb je eerder gewerkt als accountmanager in Zeeland/ Zuidwest Nederland? Top!
 • Bewezen ervaring met koude acquisitie
 • Een rijbewijs
 • Je houdt van aanpakken, je denkt in kansen en je bent een absolute doorzetter;
 • Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en daarnaast ben je een klantgerichte netwerker.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een mooi salaris voor een maand hard werken;
 • Leaseauto;
 • 237 werkdagen gratis lekkere koffie op de zaak;
 • 24 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Pensioenregeling voor later;
 • Werk bij het nummer 1 koffiemerk van Zeeland!
 • Heerlijke koffie voor thuis
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels, teamuitjes - op vrijwillige basis 

Herken jij je in de omschrijving? Solliciteer dan direct. Je motivatiebrief met CV kun je mailen naar: De Koffieboer, tav Herbert Stronk, per e-mail sollicitatie@dekoffieboer.nl.

Noot: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

De Koffieboer BV - GOES

Over ons

Welkom bij De Koffieboer BV! De Koffieboer levert een totaalpakket van koffieautomaten, ingrediënten en het onderhoud voor bedrijven. De Koffieboer staat voor: snelle levering en een sublieme service. En vooral: uitmuntende koffie, met een onweerstaanbaar aroma en de zo typerende smaak. U verdient het beste! Goed voor mens en natuur, aandacht voor u.
Dat wat je bij de boer haalt is altijd vers en smaakt het lekkerst. De Koffieboer heeft een uitgebalanceerd assortiment van verfijnde producten voor je samengesteld. Alles hebben we eraan gedaan om een unieke en verrassende oplossing te kunnen bieden. Onze koffiebranders zijn puristen in het bovenhalen van de juiste smaaktonen, dat is wat deze mensen drijft! Deze liefde vind je natuurlijk direct terug in de smaak van onze producten. De Koffieboer bestaat uit een jong, enthousiast team met aandacht voor wat er om ons heen gebeurt. "Er zijn zoveel mooie producten die echt lekkerder smaken door de manier waarop ze verbouwd zijn, een klein beetje meer aandacht kan al een verrassend goed resultaat geven"​, aldus oprichter Herbert Stronk. "Wij hebben gemerkt dat we ons met de volgende elementen duidelijk onderscheiden in deze markt: Kwaliteit, Duurzaamheid, Betaalbaarheid en wij staan graag tot je dienst, dat is onze passie. Bel nu 0113 450505 of mail via info@dekoffieboer.nl