loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Werken bij De Koffieboer

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan bij De Koffieboer. Wij zijn een jong, ambitieus en door kwaliteit gedreven bedrijf met echte mensen. Wij zorgen ervoor dat bedrijven, instellingen en verenigingen zorgeloos de lekkerste koffie aan hun medewerkers en gasten kunnen aanbieden. Dat doen wij door het juiste advies te verstrekken maar ook een vakkundige installatie van apparatuur te verzorgen, inclusief de bijbehorende ingrediënten. Wij vinden het vooral heel leuk om met elkaar te werken, dan bereik je altijd meer en van elkaar kunnen wij leren. Ben jij die 'specialist' die zijn taak beter kan dan wie dan ook...dan willen we je graag leren kennen.

Huidige vacatures:

Ga jij graag aan de slag als servicemonteur bij De Koffieboer? Solliciteer dan en stuur je CV + motivatiebrief naar Nu solliciteren

Begin je werkdag met heerlijke koffie!

De Koffieboer is een Zeeuwse onderneming gespecialiseerd in koffieautomaten, koffie en toebehoren. Om aan al onze ambities invulling te blijven geven zijn wij per op zoek naar een: Enthousiaste ervaren servicemonteurJe bent dagelijks op bezoek bij klanten, waarbij je afwisselend storingen oplost, machines installeert of  jaarlijks onderhoud gaat plegen op de uitstaande automaten. Dat is bij jou in goede handen. Vind je het leuk om met mensen om te gaan zodat je goed en duidelijk kunt uitleggen wat je komt doen, wat je hebt gedaan of hoe de klant de koffiemachine het beste kan schoon houden? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Je zorgt ervoor dat ons uitstaande machinepark in topconditie blijft.

Wat kan de klant van jou verwachten? Je hebt je zaakjes en kennis op orde. Storingen zijn niet altijd eenvoudig te detecteren, maar jij geeft niet op voordat het probleem is opgelost. Wij gaan ervoor zorgen dat jij de beste monteur wordt van koffieautomaten en een echte koffiekenner. Je zorgt ervoor dat je administratie op orde is en houdt contact met je back-office. Je werkbus is uiteraard netjes en je hebt voldoende voorraad van de te gebruiken onderdelen. Daar zorg je natuurlijk zelf voor want jij komt niet zonder te zitten. In deze dienstverlenende functie ben je het visitekaartje van ons bedrijf.
Je komt terecht in een leuk team. Samen zorgen we ervoor dat we ervoor dat onze klanten de beste service krijgen.

Wij zoeken jou, omdat je:
* elektrotechnische kennis hebt, verkregen door opleiding en ervaring;
* het leuk vindt om het visitekaartje te zijn door klantgericht te zijn, je hebt dan ook een gezond gevoel voor dienstverlening;
* zelfstandig en correct bent in planning en uitvoering, jij weet van aanpakken;
* beschikt over goede communicatieve vaardigheden en representatief bent;
* de Nederlandse taal uitstekend beheerst;
* in het bezit bent van rijbewijs B.
 
Wij bieden jou:
* Uitzicht op een vast contract
* 24 vakantiedagen per jaar op basis van fulltime
* we leiden je op tot een echte koffiekenner die alles van de koffiemachines weet
* zeer afwisselend werk met mogelijkheden voor eigen inbreng
* een informele werksfeer binnen een jong enthousiast team
* een prima salaris
* Pensioen regeling
* Vakantiegeld
* alle benodigde gereedschappen
* opleidingen en cursussen die passen bij je werk
* vrijdagmiddag borrels en teamactiviteiten
 
Bedrijfsmiddelen: je krijgt de beschikking over een moderne bedrijfswagen welke ook voor woon-/werkverkeer mag worden gebruikt. Deze is uitgerust met onder andere: een uitstekend gereedschapspakket, reserveonderdelen, navigatiesysteem, mobiele telefoon, airco.  

Salaris: Je salaris is afhankelijk van jouw kwaliteit en ervaring.

Noot: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

De Koffieboer BV - GOES

Over ons

Welkom bij De Koffieboer BV! De Koffieboer levert een totaalpakket van koffieautomaten, ingrediënten en het onderhoud voor bedrijven. De Koffieboer staat voor: snelle levering en een sublieme service. En vooral: uitmuntende koffie, met een onweerstaanbaar aroma en de zo typerende smaak. U verdient het beste! Goed voor mens en natuur, aandacht voor u.
Dat wat je bij de boer haalt is altijd vers en smaakt het lekkerst. De Koffieboer heeft een uitgebalanceerd assortiment van verfijnde producten voor je samengesteld. Alles hebben we eraan gedaan om een unieke en verrassende oplossing te kunnen bieden. Onze koffiebranders zijn puristen in het bovenhalen van de juiste smaaktonen, dat is wat deze mensen drijft! Deze liefde vind je natuurlijk direct terug in de smaak van onze producten. De Koffieboer bestaat uit een jong, enthousiast team met aandacht voor wat er om ons heen gebeurt. "Er zijn zoveel mooie producten die echt lekkerder smaken door de manier waarop ze verbouwd zijn, een klein beetje meer aandacht kan al een verrassend goed resultaat geven"​, aldus oprichter Herbert Stronk. "Wij hebben gemerkt dat we ons met de volgende elementen duidelijk onderscheiden in deze markt: Kwaliteit, Duurzaamheid, Betaalbaarheid en wij staan graag tot je dienst, dat is onze passie. Bel nu 0113 450505 of mail via info@dekoffieboer.nl