loading spinner

Werken bij De Koffieboer

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan bij De Koffieboer. Wij zijn een jong, ambitieus en door kwaliteit gedreven bedrijf met echte mensen. Wij zorgen ervoor dat bedrijven, instellingen en verenigingen zorgeloos de lekkerste koffie aan hun medewerkers en gasten kunnen aanbieden. Dat doen wij door het juiste advies te verstrekken maar ook een vakkundige installatie van apparatuur te verzorgen, inclusief de bijbehorende ingrediënten. Wij vinden het vooral heel leuk om met elkaar te werken, dan bereik je altijd meer en van elkaar kunnen wij leren. Ben jij die 'specialist' die zijn taak beter kan dan wie dan ook...dan willen we je graag leren kennen.

Op dit moment hebben wij een vacature open staan voor servicemonteur. Uiteraard ben je meer dan welkom om ons een sollicitatie te sturen! Dat kan via ons e-mailadres: sollicitatie@dekoffieboer.nl 

 

HALLO ERVAREN SERVICEMONTEUR KOM BIJ ONS EEN KOFFIE DOEN IN ZEELAND! De Koffieboer heeft een hele mooie baan voor je. Bel voor een afspraak met Herbert: 0113 450505 en je bent helemaal in de bonen!

 

Begin je werkdag met heerlijke koffie!

De Koffieboer is een Zeeuwse onderneming gespecialiseerd in koffieautomaten, koffie en toebehoren. Om aan al onze ambities invulling te blijven geven zijn wij per direct op zoek naar een:

 

Ambitieuze servicemonteur

Ben jij een vriendelijke technische persoon die het leuk vindt om service te verrichten op onze koffieautomaten. Ben je al volledig opgeleid of wil je graag de kneepjes van het vak leren? Bij ons ben je welkom, mits je technisch vaardig bent.

Je taken zullen bestaan onder andere uit het verhelpen van storingen en uit het verrichten van jaarlijks onderhoud en het plaatsen van nieuwe koffiemachines. Je bent zelfstandig op pad en komt bij bedrijven waar onze machines staan en voert daar onderhoud uit of lost storingen op. Je ontmoet dus veel mensen en hebt goed contact met de klant. Je bent dan ook in staat om een heldere uitleg te geven over de werking van de machine en verhelpt technische storingen vlot en nauwkeurig. Je zorgt ervoor dat je administratie in orde is en je bus netjes is ingericht. In deze dienstverlenende functie ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van de lekkerste koffie op het werk.

Je komt terecht in een leuk team bestaande uit verkopers, monteurs en binnendienst. Samen zorgen we ervoor dat wij de gunning krijgen, onder andere doordat jij onze klanten de beste service geeft. Wij zijn nog een jonge maar snelgroeiende club en bij ons telt je stem mee. Je kunt sturing geven aan de richting die wij op gaan dus wil je meer dan bij je huidige werkgever...grijp je kans.

 

Wij zoeken jou, omdat je:

  • Elektrotechnische kennis hebt op minimaal MBO niveau, door opleiding of ervaring;
  • Het leuk vindt om klantgericht te werken, je hebt dan ook gevoel voor dienstverlening;
  • Zelfstandig en correct bent in planning en uitvoering, jij weet van aanpakken;
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en representatief bent;
  • De Nederlandse taal uitstekend beheerst;
  • In het bezit bent van rijbewijs B.

 

Wij bieden jou:

  • Een informele werksfeer binnen een jong enthousiast team;
  • Zeer afwisselend werk met veel mogelijkheden voor eigen inbreng;
  • Kans om mee te groeien met het bedrijf

 

Bedrijfsmiddelen: Tijdens werkuren krijg je de beschikking over een moderne bedrijfswagen uitgerust met onder andere: een uitstekend gereedschapspakket, reserveonderdelen, navigatiesysteem, mobiele telefoon, airco.

 

Salaris: Je salaris is afhankelijk van jouw kwaliteit en ervaring.

 Soort dienstverband: Voltijd, Bepaalde Tijd, Onbepaalde Tijd

 

Taal: uitstekend Nederlands (Vereist)


Over ons

Welkom bij De Koffieboer BV! De Koffieboer levert een totaalpakket van koffieautomaten, ingrediënten en het onderhoud voor bedrijven. De Koffieboer staat voor: snelle levering en een sublieme service. En vooral: uitmuntende koffie, met een onweerstaanbaar aroma en de zo typerende smaak. U verdient het beste! Goed voor mens en natuur, aandacht voor u. Dat wat je bij de boer haalt is altijd vers en smaakt het lekkerst. De Koffieboer heeft een uitgebalanceerd assortiment van verfijnde producten voor je samengesteld. Alles hebben we eraan gedaan om een unieke en verrassende oplossing te kunnen bieden. Onze koffiebranders zijn puristen in het bovenhalen van de juiste smaaktonen, dat is wat deze mensen drijft! Deze liefde vind je natuurlijk direct terug in de smaak van onze producten. De Koffieboer bestaat uit een jong, enthousiast team, geen geitenwollensokken praat maar wel aandacht voor wat er om ons heen gebeurt. "Er zijn zoveel mooie producten die echt lekkerder smaken door de manier waarop ze verbouwd zijn, een klein beetje meer aandacht kan al een verrassend goed resultaat geven"​, aldus oprichter Herbert Stronk. "Wij hebben gemerkt dat we ons met de volgende elementen duidelijk onderscheiden in deze markt: Kwaliteit, Duurzaamheid, Betaalbaarheid en wij staan graag tot je dienst, dat is onze passie. Bel nu 0113 450505 of mail via info@dekoffieboer.nl