loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Over ons

De Koffieboer

De Koffieboer schenkt aandacht

De Koffieboer bestaat uit een jong, enthousiast team. Geen geitenwollensokken praat, maar aandacht voor wat er om ons heen gebeurt. "Er zijn zoveel mooie producten die echt lekkerder smaken door de manier waarop ze verbouwd zijn, een klein beetje meer aandacht kan al een verrassend goed resultaat geven", aldus oprichter Herbert Stronk. "Wij hebben gemerkt dat we ons met de volgende elementen duidelijk onderscheiden in deze markt: Kwaliteit, Duurzaamheid, Betaalbaarheid en wij staan graag tot je dienst, dat is onze passie."

Koffiebessen

Goed voor mens & natuur, aandacht voor u

Van de boer

Dat wat je bij de boer haalt is altijd vers en smaakt het lekkerst. De Koffieboer heeft een uitgebalanceerd assortiment van verfijnde producten voor je samengesteld. Alles hebben we eraan gedaan om een unieke en verrassende oplossing te kunnen bieden.  Onze koffiebranders zijn puristen in het bovenhalen van de juiste smaaktonen, dat is wat deze mensen drijft! Deze liefde vind je natuurlijk direct terug in de smaak van onze producten.

Ons bedrijf  

Staat voor u klaar
De Koffieboer levert als groothandel een totaaloplossing voor bedrijven van 5 tot 1.000+ werknemers voor hun warme en koude drankenoplossing ten behoeve van het personeel of hun gasten. Het bedrijf heeft een gevarieerd aanbod in producten en ingrediënten en voorziet in een eigen merk. Dit doen wij met plezier en passie en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Voor Horecabedrijven biedt het bedrijf superieure oplossingen voor de totale koffie en thee beleving. Naast een hoge kwaliteit van onze producten en diensten zijn deze tevens scherp geprijsd.

Werken bij De Koffieboer 

Begin uw werkdag met heerlijke koffie
Onze vacatures