loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

De Koffieboer heeft naast ook koffieautomaten ook waterautomaten. Deze automaten voorzien u en uw organisatie van heerlijk gezuiverd en gekoeld water. Alleen willen we het bij De Koffieboer hier niet bij laten. Wij zijn namelijk van mening dat wij meer kunnen doen met ons glaasje water! De Koffieboer is daarom samen met Water for Life de campagne Druppl voor Druppl gestart.

De campagne is gericht op het aanbieden van gezond drinkwater voor iedereen. Hoe gaat dit dan in zijn werking? Wanneer u uit een waterautomaat van De Koffieboer een glas water drinkt, doneren wij een glaswater aan Water For Life. Water For life investeert dit glas water in drinkwatervoorzieningen in ontwikkelingslanden! Voorbeelden hiervan zijn waterpompen en het aanleggen van sanitaire voorzieningen. Deze fantastische initiatieven zijn goed voor de gehele gemeenschap.

Natuurlijk is gezond drinkwater belangrijk. Maar de voordelen hiervan gaan verder dan u mogelijk eerst had gedacht. Doordat scholen goede drinkwater- en sanitaire voorzieningen hebben, kunnen kinderen naar school. Doordat kinderen naar school kunnen ontstaat er meer kennis in de regio waardoor mensen meer perspectief hebben op een betere toekomst! Toch best bijzonder dat u dankzij het drinken van water hier aan bij kan dragen?

Water for Life

Ontdek hier hoe Water for Life ontwikkelingsladen helpt


De waterkoelers van De Koffieboer zijn van alle gemakken voorzien! De Aquachill 10 en de Aquachill 25 hebben een compact en stijlvol uiterlijk waardoor ze in elke organisatie thuis horen. De Aquachill waterkoelers kunnen worden onderscheiden op basis van hun capaciteit. Zo is de Aquachill 10 ideaal voor organisaties met circa 10mensen in dienst. Voor de grotere organisaties is de Aquachill 25 met een hogere capaciteit een betere keuze!

De Aquachill 15

Ontdek onze Waterkoelers