loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Werken bij De Koffieboer

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan bij De Koffieboer. Wij zijn een jong, ambitieus en door kwaliteit gedreven bedrijf met echte mensen. Wij zorgen ervoor dat bedrijven, instellingen en verenigingen zorgeloos de lekkerste koffie aan hun medewerkers en gasten kunnen aanbieden. Dat doen wij door het juiste advies te verstrekken maar ook een vakkundige installatie van apparatuur te verzorgen, inclusief de bijbehorende ingrediënten. Wij vinden het vooral heel leuk om met elkaar te werken, dan bereik je altijd meer en van elkaar kunnen wij leren. Ben jij die 'specialist' die zijn taak beter kan dan wie dan ook...dan willen we je graag leren kennen.

Over ons

Welkom bij De Koffieboer BV! De Koffieboer levert een totaalpakket van koffieautomaten, ingrediënten en het onderhoud voor bedrijven. De Koffieboer staat voor: snelle levering en een sublieme service. En vooral: uitmuntende koffie, met een onweerstaanbaar aroma en de zo typerende smaak. U verdient het beste! Goed voor mens en natuur, aandacht voor u. Dat wat je bij de boer haalt is altijd vers en smaakt het lekkerst. De Koffieboer heeft een uitgebalanceerd assortiment van verfijnde producten voor je samengesteld. Alles hebben we eraan gedaan om een unieke en verrassende oplossing te kunnen bieden. Onze koffiebranders zijn puristen in het bovenhalen van de juiste smaaktonen, dat is wat deze mensen drijft! Deze liefde vind je natuurlijk direct terug in de smaak van onze producten. De Koffieboer bestaat uit een jong, enthousiast team, geen geitenwollensokken praat maar wel aandacht voor wat er om ons heen gebeurt. "Er zijn zoveel mooie producten die echt lekkerder smaken door de manier waarop ze verbouwd zijn, een klein beetje meer aandacht kan al een verrassend goed resultaat geven"​, aldus oprichter Herbert Stronk. "Wij hebben gemerkt dat we ons met de volgende elementen duidelijk onderscheiden in deze markt: Kwaliteit, Duurzaamheid, Betaalbaarheid en wij staan graag tot je dienst, dat is onze passie. Bel nu 0113 450505 of mail via info@dekoffieboer.nl


Is er geen vacature beschikbaar, maar denk je toch iets toe te kunnen voegen aan ons team? Dien eenvoudig een open sollicitatie in via de onderstaande knop!

Solliciteer

close

Sollicitatieformulier