loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Voor iedere branche een smaakvolle oplossing!

Een goede koffie kan zelfs de slechtste dag redden. Van bedrijf, werkplaats, showroom of strandpaviljoen tot aan de beste hotels en B&B; u kiest voor absoluut koffiegenot van De Koffieboer. Met onze innovatieve koffieautomaten, de huisgebrande koffiespecialiteiten en een snelle technische service zijn wij inmiddels voor vele bedrijven de nummer 1.

Kantoor & showroom 

Verwen uw medewerkers met lekkere koffie op kantoor en verras uw gasten met een warm ontvangst. Tevreden mensen draagt bij een goede werkomgeving en bevordert de verkoop!

Kantoor & showroom

Bouw & transport

Ook voor bouwprojecten, transport & logistiek en tankstations heeft De Koffieboer stevige automaten voor u in het assortiment. Mooie robuuste machines met koffie voor stoere mannen en vrouwen.

Bouw & transport

Fabriek & haven

Overal wordt hard gewerkt en bij de welverdiende pauze hoort een heerlijke kop koffie voor iedereen. Snel, warm en lekker, zodat er ook nog tijd is voor een gezellig praatje met collega's.

Fabriek &  haven

Retail & kapsalon

Ontdek de mogelijkheden van een passende koffieautomaat in uw zaak voor uw zowel uw medewerkers als uw gasten. Met een mooi en passend design een echte aanwinst!

Retail & kapsalon

Onderwijs & educatie

Tijdens het samenkomen in de docentenkamers in de pauze wordt er druk gepraat onder het genot van een lekkere kop koffie of terwijl u staat te wachten op een heerlijke cappuccino. Lekkere koffie voor iedereen en ieders wensen.

Onderwijs & educatei

Overheid

Voor overheidsinstellingen biedt De Koffieboer een mooi en duurzaam concept afgestemd op uw wensen.

Bouw & transport

Hotel en Bed & Breakfast

Lekkere koffie voor al uw gasten! Voor op de hotelkamers, bij het ontbijtbuffet of in het restaurant. De Koffieboer voorziet u van alle benodigdheden.

Hotel en B&B

Restaurant & strandpaviljoen

Laat uw gast genieten van de mooiste koffie aan de Zeeuwse kust! Ontvang de beste training voor u en uw medewerkers en geniet van de premium koffie die u schenkt. 

Restaurant & stranspaviljoen

Sportkantine & vereniging

Koffie: het populairste product in de sportkantine voor langs de zijlijn! Maar ook voor warme chocolademelk en thee bent u aan het juiste adres.

Sportkantine & vereniging

Frisdrank, soep, snoep & water

Lekkere tussendoortjes en verfrissende dranken! 

Frisdrank, soep, snoep en water