loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Duurzame koffie op kantoor

Als 'De Koffieboer' moet je natuurlijk zorgen voor een optimale samenwerking met de koffieboeren op het land. We investeren in duurzame koffie, hiermee zorgen we samen niet alleen voor een goede koffie maar ook voor eerlijke koffie.

Eerlijke koffie
Rainforest Alliance is een topkeurmerk voor arbeidsomstandigheden, milieu- en natuurbehoud voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Rainforest Alliance is een non-profit milieuorganisatie uit de Verenigde Staten, die ecosystemen, mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn, beschermt.


Schenk ook duurzame koffie op kantoor
Alle koffiebonen van het merk De Koffieboer zijn voorzien van het Rainforest keurmerk. Als uw organisatie ook graag goede en eerlijke koffie op kantoor drinkt dan kunnen we de handen ineenslaan. Uw organisatie draagt met ieder kopje koffie gegarandeerd direct bij aan betere arbeidsomstandigheden, een betere opleiding voor de arbeiders, de jeugd en een betere zorg voor het milieu.

De Koffieboer investeert in duurzaamheid
In ons bedrijf is er veel aandacht voor mens en milieu. Onze organisatie is volledig klimaat neutraal door het compenseren van onze CO2-uitstoot. Onze energie op kantoor, showroom en bedrijfshal betrekken wij door de levering van 100% groene stroom van Zonne-energie van Pieter Oerlemans uit Rilland (Zeeland). Ons aardgasverbruik hebben wij middels een CO2-compensatie. Ons beleid is om, waar mogelijk, de negatieve impact op mens en milieu te beperken. Daarom rijden we waar mogelijk met hybride auto’s. Binnen ons programma hebben wij een keuze gemaakt voor de meest duurzame automaten en letten we bij de samenstelling van ingrediënten extra op o.a. Rainforrest gecertificeerde producten.

Maakt u ook een bewuste keuze voor eerlijke koffie? Laten we dat dan samen doen en zo zorgen voor een goede koffie op kantoor en een mooie bijdrage aan een betere omgeving.

Neem contact op! Bel,mail of kom langs!