loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Houten milieuvriendelijke roerstaafjes

Duurzame materialen
Bij De Koffieboer hebben we ook te maken met plastic producten. Veel accessoires die bij een koffieautomaat geleverd worden, bestaan uit nog plastic. Maar, het is onze ambitie om waar het kan een plasticvrije, circulaire organisatie te worden. Een ambitieus plan, waar wij voor willen gaan. De eerste stappen zijn gezet en op het gebied van plastic vermindering zoeken en proberen wij geschikte alternatieven voor duurzamere materialen en verpakkingsmateriaal te realiseren.

Houten roerstaafjes van 100% FSC-hout
Om de overgang naar plasticvrije producten succesvol te laten zijn, moeten ze ook kwalitatief goed zijn. Daarom hebben we de houten roerstaafjes van 100% FSC-hout geselecteerd.

4 redenen waarom houten roerstaafjes een goede milieuvriendelijk keuze zijn:
1. Ze geven geen ‘’hout’’ smaak af en om eventuele smaakoverdracht te voorkomen adviseren we om na het roeren je roerstaafje uit de warme drank te halen.
2. Buitenom dat ze functioneel en voor sommige koffieliefhebbers onmisbaar zijn ondersteunen ze ook de milieuvriendelijke uitstalling en imago van je bedrijf.
3. Bij het produceren van plastic producten wordt er veel CO2 uitgestoten en dit is schadelijk voor het milieu. Het FSC® hout dat voor onze roerstaafjes gebruikt wordt komt uit gecontroleerde bossen en is deze grondstoffen zijn 100% composteer baar.
4. De 11cm houten roerstaafjes zijn praktisch voor alle bekers uit ons assortiment, de recyclebare BIO cup, de PLA-bekers of de koffieboer kartonnen bekers.

Ook minder plastic in jullie bedrijf?
Wie ook een stap naar minder plastic in het bedrijf wilt zetten, kan bij ons terecht. Met ons aanbod aan verantwoorde producten en al onze andere initiatieven om duurzaam en verantwoord en lokaal te ondernemen, maken we het voor onze klanten makkelijker om van lekkere koffie op het werk te genieten.

Roerstaafjes 100 % FSC hout , in handig dispenserdoosje (2000st).