loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Hoeveel impact heeft uw koffie?

Tegenwoordig staat bij veel bedrijven duurzaamheid hoog in het vaandel. Veel bedrijven verduurzamen hun producten en hun onderneming. We gaan net iets zuiniger om met printpapier of we leggen zelfs zonnepanelen op het dak. Dit klinkt voor u waarschijnlijk niet onbekend. 

Maar heeft u weleens gedacht aan het verduurzamen van uw koffie? Dit donkere en oh zo heerlijke goedje dat u dagelijks drinkt, heeft zonder dat u het misschien doorheeft behoorlijk veel impact op mens en milieu. Op onze verpakking vindt u een logo van een kikker. Deze kikker staat voor het keurmerk Rainforest Alliance. Rainforest Alliance is een keurmerk dat zich sinds 1987 inzet voor het behoud van biodiversiteit en een eerlijke beloning voor de boer. Inmiddels zijn er in meer dan 70 landen al 3,4 miljoen gecertificeerde boeren bij Rainforest Alliance aangesloten. Dankzij de 5.000 bedrijven die zich hebben aangesloten bij Rainforest Alliance, zijn er voor u in meer dan honderd landen heerlijke en eerlijke producten beschikbaar!  

Zoals u hierboven kunt lezen, kan uw kopje koffie zeker het verschil maken. Wanneer u een kopje koffie drinkt van De Koffieboer, weet u dat daar voor de boer en voor het milieu een eerlijke prijs tegenover staat. Dan smaakt uw kopje koffie toch net wat lekkerder!