loading spinner

Koffie in de Pop-up Woonshop

Rabobank Oosterschelde nodigde Zeeuwse ondernemers uit om mee te doen en ook andere aspecten mee te nemen in koop van een huis. 

Samen met 8 andere Zeeuwse ondernemers is het avontuur aangegaan en de pop-up geopend om een zo volledig mogelijke beleving te bieden in de koop van een huis. 15 juni werd de shop officieel geopend door de wethouder, een feestelijke gebeurtenis. Samen met Delta, TMC Woonwinkels, Interpols, Waterspecialist, H2 Groen en De Jong maakt u een toekomstig huis tot droomhuis. De koffie in uw keuken mag daar natuurlijk niet in ontbreken! 

De Koffieboer zorgt voor koffie en thee in pop-up Woonshop en geeft u de mogelijkheid om ook te kijken naar beste en lekkerste koffiemachine voor thuis.

 

Een mooie koffiemachine in de keuken met lekkere verse bonen voor uw espresso maakt het woonplaatje compleet.

Daarom laten wij u graag proeven van de mogelijkheden van onze koffie en Sunleaf thee. Voor in iedere keuken is er een mooi design koffiezetapparaat te vinden met verschillende smaken voor iedere liefhebber van espresso tot latte's of een heerlijke flat white! 

Neem vooral een kijkje als je denkt aan verbouwing aan, of koop van een huis en laat je inspireren terwijl je alvast geniet van een heerlijke kop koffie! 

Tot en met 8 juli is in het centrum van Goes (Lang Vorststraat) 

Nieuwsgierig naar het koffiezetapparaat voor thuis? 

Neem direct een kijkje!