loading spinner

Top 5 beste koffiezetapparaat voor thuis

Voor iedere keuken is er een oplossing met verse bonen, we gaan dan wel graag meteen voor de top. De volautomatische JURA top wel te verstaan en de handmatige machines van Vibiemme.

5. JURA A1, in één woord compact

Deze machine met mooi compact design komt goed tot zijn recht in een keuken waar deze op kan vallen door zijn bescheidenheid. Met een enkele koffie-uitloop voor éénkopszetting een prettig apparaat voor de casual koffiedrinker zonder toeters en bellen. Gewoon heerlijk pure koffie en espresso.

4. JURA C60, voor de portemonnee

De C60 ziet er leuk uit, is niet te groot, kan van alles én is leuk geprijsd. Zoals ze bij JURA zeggen “eenvoudig en elegant”, draaien, indrukken, genieten – met gemak zet de C60 jouw favoriete koffie.  De melkschuim-uitloop optie zorgt er voor dat je eventueel ook cappuccino kan maken.

3. Vibiemme Domobar, voor de thuis barista

Voor de koffieliefhebber: deze artisane espressomachine voor thuis laat je zelf experimenteren met het zetten van koffie. Voel je een barista terwijl je zelf de handelingen uitvoert. Maal de koffie, vul de porta, gebruik de tamper en laat de machine verder het werk doen. Met de speciale stoompijp kun je ook aan de slag met het opschuimen voor jou latte en cappuccino! Iets meer werk, maar wel heel leuk en lekker..

2. JURA Z8, neusje van de zalm

Een in het oog springende opschepper; de nieuwste technologieën, touch-screen, one-touch lungo functie, zet voor jou twee kopjes tegelijk, heeft 21 individueel programmeerbare koffiespecialiteiten en je kan dat allemaal regelen vanaf je JURA Coffee app. Ja, wij zijn wel fan.

1. JURA E80, alles in één

Waar zullen we beginnen? De E80 …

Heeft een mooi design en is niet te groot. Is voorzien van ruime capaciteit voor water, bonen en van afvalbak. Heeft een dubbele uitloop voor 2 koffie tegelijk. Maakt de heerlijkste melkvariaties, zoals cappuccino en latte. Is vriendelijk geprijsd uitgaande van al bovenstaande opties

Een echte winnaar vinden wij, die jou voorziet van alles wat je nodig hebt voor koffie thuis. Dus … bestellen?