loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Koffieautomaten veilig gebruiken

Koffie pakken
Natuurlijk is het van belang dat iedereen op de werkvloer afstand houdt van elkaar. We merken dat rondom het koffieapparaat het wel eens lastig is. Dit is toch de plek waar je elkaar treft en even bij kletst. Spray bovendien na elke consumptie de machine in met onze desinfectie spray en hou zo jullie koffievoorziening hygiënisch. En/of gebruik de handige zeepdispenser voor aan de koffieautomaat.

Koffie producten
Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat hygiëne in deze tijd belangrijker is dan ooit. Dit geldt ook voor je vertrouwde koffiekopje. Wegwerp bekers zijn in dit geval een ideale uitkomst. De kopjes die normaliter in de vaatwasser gaan geven geen volledige garantie op goede hygiëne. Wij willen dan ook adviseren om wegwerpartikelen te gebruiken. Denk aan onze biologisch afbreekbare  kartonnen bekers en houten roerstaafjes van 100 % FSC hout.
Onze producten zijn niet alleen praktisch, maar ook hartstikke duurzaam!

Geheugensteuntje
Hoewel je denkt dat iedereen de huidige situatie niet vergeet, merk je toch dat oude gewoontes er al vrij snel weer insluipen. Download onze poster als geheugensteuntje en hang deze bij en rondom de koffieautomaat.Samen sterk
We zullen voorlopig moeten gaan wennen aan de anderhalvemetersamenleving. Maar als we er samen de schouders onder zetten, staan we sterk! En vergeet niet, blijf vooral genieten van koffie. Eén ding is zeker; koffie verbindt! Ook op afstand!