loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Wie de boer niet kent…

Lekkere koffie op het werk en het gemak van alles onder “één dak”. De Koffieboer levert een totaalconcept bestaande uit installatie, onderhoud en levering van alle koffie en thee benodigdheden. Wij als Zeeuwse koffiespecialist bieden u de mogelijkheid om dit eerst zelf te ervaren en te proeven, voordat u een koffiemachine kiest. Daarom biedt De Koffieboer een gratis proefplaatsing aan.

Proeven en testen
De proefplaatsing geeft u de kans om te ontdekken of de koffiemachine bij uw organisatie past. Heeft u bijvoorbeeld een machine nodig die snel koffie kan zetten voor 50 personen of meer? Of bent u meer opzoek naar een koffieapparaat die uw klanten kan voorzien van een lekker kopje versgemalen bonenkoffie met verse melk? Zijn veel verschillende smaakvarianten voor u van belang, wenst u een kannenfunctie of vindt u het prettig als de machine bekersensoren heeft zodat de machine altijd schoon blijft? Bespreek uw wensen met ons, dan komen we samen tot de ideale koffieoplossing.

In één keer alle keuzes gemaakt
Met een proefplaatsing proeven u en uw collega’s de beste recepten van De Koffieboer. Van koffie, thee, melk en suiker tot aan chocolade, koek en soep. Ook voor producten als bekers, roerstaafjes en reinigingsmiddelen kunt u bij ons terecht. Makkelijk en snel geregeld vanuit één partner. Als regionaal koffiespecialist in Zuidwest Nederland biedt De Koffieboer het gemak van snelle service en levering. Wilt u ook volgende week al kunnen genieten van een lekkere dubbele espresso of romige cappuccino op het werk? Neem dan contact met ons op!

Telefoonnummer: 0113- 450505

E-mail: info@dekoffieboer.nl