loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Hoe kies je een koffieautomaat?

Werknemers en/of klanten verwennen met koffie van uitstekende kwaliteit is altijd goed. Maar voordat het zo ver is zullen alle voorkeuren op een rijtje gezet moeten worden. Om alle informatie te overzien helpen wij jou graag met het maken van keuzes. Dit doen we door middel van een aantal stappen.

Koffie kiezen
Laten we beginnen met het kiezen voor welke soort koffie jij gaat. Je hebt verschillende soorten, zoals capsules, fresh brew, instant of verse bonen. Bij het kiezen van de juiste koffie is het van belang om na te gaan wat bij jou of jouw bedrijf past. Ga jij voor snel en gemakkelijk of ga jij voor de beste smaak?

Automaat kiezen
Na het kiezen van de koffie kun je verder gaan naar het kiezen van de automaat. Ook hier zitten vele variaties in maar schiet niet in de stress, want als de koffiesoort al gekozen hebt is het kiezen van een automaat al een stuk eenvoudiger. Om een selectie in automaten te maken kun je de onderstaande voorbeeldvragen voor jezelf nagaan. Deze onderwerpen staan altijd bij de productinformatie van onze automaten vermeld, dus dat maakt het zoeken weer gemakkelijker.
-    Hoelang mag het zetten van een kop koffie duren?
-    Hoeveel kopjes zullen er per dag gemiddeld uit de automaat gedronken worden?
-    Moet er een kannenfunctie aanwezig zijn?
-    Moet er een sterkteregeling mogelijk zijn?

Definitieve keuze
Door het beantwoorden van bovenstaande vragen zijn er waarschijnlijk een aantal automaten afgevallen, waardoor er nog een kleine selectie overblijft. Op dit moment kun je de machines met elkaar gaan vergelijken. Bijvoorbeeld op basis van het uiterlijk, de verschillende variaties die mogelijk zijn en natuurlijk niet te vergeten: de smaak!

Wij helpen jou natuurlijk graag met het maken van deze lastige keuze. Daarom ben je van harte welkom in onze showroom zodat wij jou een heerlijk bakje koffie kunnen aanbieden en persoonlijk kunnen spreken over het maken van de beste keuze. Vraag jij liever online een offerte aan? Geen probleem, dat kan altijd telefonisch of op onze website.

Bekijk onze automaten

Contact