loading spinner

De Barista

de barista zelfst.naamw. (m./v.)

Uitspraak:           [ba'rista]

Vele horecamedewerkers die ook koffie maken, noemen zich tegenwoordig al snel barista. Dat is niet helemaal terecht, barista ben je niet zomaar. Daar ga je voor in de leer en ontvang je na afronding van de studie een diploma. Je staat er niet bij stil, maar bij koffiebranden en koffiezetten komen ‘processen’ kijken. Om dus echt goede koffie te kunnen maken dien je al deze processen, invloeden en variabelen te kennen zodat je deze kan beïnvloeden om voor jou de heerlijkste koffie te zetten!


Onze eigen SCAE gecertificeerde barista Mies geeft dan ook cursussen voor de horeca in Zeeland om de belangrijkste informatie over te dragen aan alle coole horecamedewerkers die jouw bakkie maken.

Wil je meer weten over de kunsten van onze barista, trainingen of De Koffieboer op jouw evenement? Bel of stuur een
mailtje met jouw (aan)vraag.