loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Ben jij geen koffie liefhebber?

Hou je niet van koffie? Of drink jij voor de afwisseling weleens een kopje thee? Ook dan kun je bij ons terecht. Kies bijvoorbeeld voor de fairtrade thee van Tea of Life of steun de bevolking in Sri Lanka met de Sunleaf thee. Door het ruime smaakaanbod kan iedereen verblijd wordt met een lekker kopje thee.

Tea of Life
Allereerst de thee van Tea of Life. Bij Tea of Life wordt ervoor gezorgd dat de fairtrade gecertificeerde plantages tenminste de minimumprijs krijgen voor hun product en daarboven op nog een fairtrade premie. Ook is de thee van Tea of Life ook van zeer goede kwaliteit door master blender Inra Esram wordt er op toegezien dat alleen de allerbeste kwaliteit wordt gebruikt voor de producten van Tea of Life. De theebladeren worden pluk vers verpakt, zodat de volledige smaak goed behouden blijft.

Sunleaf
Naast Tea of Life hebben wij de heerlijke thee van Sunleaf. Deze thee bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Alle theebladeren worden op de plantage in Sri Lanka uitsluitend met de hand geplukt, waarna ze worden gedroogd en gebroken totdat de gewenste kwaliteit bereikt is. Dit gebeurt door natuurlijke oxidatie. Wanneer de kwaliteit optimaal is wordt de thee verpakt in het land van oorsprong om de perfecte smaak te behouden. In de theezakjes is duidelijk te zien dat er stukjes fruit, kruiden of specerijen in verwerkt zijn. Hierdoor geeft deze thee de perfecte smaakbeleving. Tot slot steun je door het kopen van de Sunleaf thee de bevolking in Sri Lanka. Via de Fair Grounds Foundation gaat er per kilo thee €0,50 naar de bevolking van Sri Lanka. Met dit geld wordt er gezorgd voor betere scholing, medische ontwikkeling en huisvesting. Dit is voor de bevolking erg belangrijk.
Op onze webshop kun je direct de Sunleaf assortimentsdoos met 12 smaken bestellen, zodat je alle smaken kunt proberen of bestel één van onze andere theesoorten op onze webshop.  

Thee bestellen