loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

JURA D4

Koffiepuristen opgelet: JURA presenteert de eerste Full Size-volautomaat met Coffee Only-functie. De D4 weet te verrassen door de consequente reductie tot de essentie, wat al tot uiting komt in het heldere, strakke design. De focus op specialiteiten met zwarte koffie manifesteert zich in espresso met niet te overtreffen volle smaak en koffie van koffiebarkwaliteit.

15221
Zetmethode :
Verse bonen
Vaste wateraansluiting :
Nee
Afvoeraansluiting :
Nee
Afvalbakcapaciteit :
16 zettingen
Aansluitwaarde :
230 V
Afmetingen (d x b x h) :
439 x 280 x 351
Waterreservoir :
1,9 L

Specifieke referenties

Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

De Aromamolen maalt de koffiebonen voor elke bereiding altijd vers in de juiste fijnheid. De gepatenteerde variabele zetgroep beschikt over een capaciteit van 5 tot 16 gram. Hij zorgt steeds voor de ideale aanpersdruk en optimale bereidingsomstandigheden. Een top-innovatie, het pulserend extractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.), optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en ontketent een waar vuurwerk van aroma’s. Het Intelligent Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.) bevochtigt de koffiepoeder vóór het eigenlijke bereidingsproces. De poriën zwellen op en laten de volledige rijkdom aan smaken in het kopje stromen, met als bekroning een karakteristieke fluweelzachte crèmelaag.

Bij de bediening oefent JURA zich eveneens in de kunst van de reductie. Door licht drukken op de onmiddellijk te begrijpen symboolvelden wordt de bereiding van één of twee kopjes espresso of koffie gestart. Dubbele kopjes ontstaan klassieke in twee bewegingen, wat een maximale smaak garandeert. Wie tussendoor thee wil, zal de heetwaterfunctie op prijs stellen.

CLARIS Smart levert het beste water voor een volmaakte smaak. Dankzij het intelligent watersysteem (I.W.S.) kan de D4 automatisch herkennen of er een waterfilter is geplaatst en meldt hij het wanneer zijn capaciteit op begint te raken.

Als de D4 optioneel wordt uitgerust met Smart Connect, wordt zijn potentieel dankzij JURA Operating Experience (J.O.E.) maximaal vergroot. Naast diverse mogelijkheden voor een individuele instelling wordt ook het spectrum aan specialiteiten uitgebreid met ristretto, espresso doppio en de licht verteerbare lungo Barista en caffè Barista. Ook kunnen desgewenst twee ristretti, twee espressi of twee kopjes koffie in één bereidingsproces worden gezet.


De JURA D4 is gespecialiseerd in:

- Espresso
- 2 x Espresso
- Koffie
- 2 x Koffie
- Heet water

JURA EspressoEspresso DoppioJURA Café Creméheet water2x koffie

 

Downloaden

Technische gegevens JURA D4

Downloaden (55.42k)