loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier


Choose file

 

JURA D6

JURA D6

Eenvoudige, heldere vormen en een hoogwaardige verwerking zijn kenmerkend voor het design van de D-serie. De bediening via het tekstdisplay en de ergonomisch geoptimaliseerde draaiknop presenteert zich eenvoudig en intuïtief. Even zelfverklarend zijn programmering en onderhoud. Dankzij innovatieve technologieën stromen koffieklassiekers van beste barista-kwaliteit in slechts enkele stappen in het kopje.

15181
Hoogte :
34,5 cm
Breedte :
28 cm
Diepte :
41,5 cm
Gewicht :
8,7 kg
Zetmethode :
Verse bonen
Vaste wateraansluiting :
Nee
Afvalbakcapaciteit :
16 zettingen
Aansluitwaarde :
230 V

Specifieke referenties

Neem contact op
close

Contactformulier


Choose file

 

Zelfverklarend en snel perfecte koffie – met de D6 heel eenvoudig. Een intuïtief te begrijpen tekstdisplay en het Easy Cappuccino-systeem met draaiknop maken het mogelijk. Nieuw geïnterpreteerd en met hoogwaardige details aangevuld klassiek design zijn kenmerkend voor de D6. Het volgens actuele technische en ergonomische inzichten geoptimaliseerde Easy Cappuccino-systeem bekroont koffiespecialiteiten met melk zoals cappuccino met een verrukkelijk melkschuim met fijne poriën en een zachte consistentie.

CLARIS waterfilters leveren perfecte waterkwaliteit voor volmaakt genot. Tegelijkertijd beschermen de waterfilters de volautomaat tegen kalk en wordt het water van stoffen ontdaan die afbreuk doen aan de smaak en de geur (bijv. zware metalen of chloor). Om de voordelen van de filter en de filtercapaciteit optimaal te benutten, heeft JURA het intelligente watersysteem (I.W.S.) ontwikkeld. Met behulp van de RFID-technologie zijn filterpatroon en volautomaat draadloos met elkaar verbonden. De filter wordt automatisch gedetecteerd. Nooit eerder was het gebruik van filters zo eenvoudig en veilig.

De JURA D6 us gespecialiseerd in:

- Espresso
- Espresso Doppio
- Koffie
- 2 x Koffie
- Cappuccino
- Melkschuimportie
- Heet water

Espresso JURAEspresso DoppioCafé CreméCappuccinomelkschuimportieheet water

Downloaden

Technische gegevens JURA D6

Downloaden (58.09k)