loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

JURA ENA 4

JURA ENA 4

Hoe heet het eenvoudigste recept voor de bereiding van een bijzonder kopje koffie? ENA 4, de nieuwe, kleine eenkops volautomaat van JURA, waarin veel ervaring en passie voor intelligente producten zitten. En dat proef je.

15344
Hoogte :
32,3 cm
Breedte :
27,1 cm
Diepte :
44,5 cm
Gewicht :
8,4 kg
Zetmethode :
Verse bonen
Vaste wateraansluiting :
Nee
Afvalbakcapaciteit :
16 zettingen
Aansluitwaarde :
230 V

Specifieke referenties

Neem contact op
close

Contactformulier

Refresh the code

 

Toets indrukken en genieten – zo simpel kan de bediening van ENA 4 worden samengevat. Er kunnen vooraf drie aromaniveaus en gemalen koffie worden geselecteerd. Volgens JURA’s motto vers gemalen, niet uit capsules zorgt de Aromamolen voor extra snel malen met volledig behoud van het aroma.

Met het pulserend extractieproces  wordt de extractietijd voor korte specialiteiten geoptimaliseerd en ontstaan er nieuwe aromadimensies. Verder is hiermee de grootst denkbare flexibiliteit bij de programmering van het volume van de kopjes mogelijk.

Beste koffiekwaliteit met nieuw ontwikkeld intelligent  voor meer vrijheid in de programmering van de kopjes. Twee keer zo snelle Aromamolen voor malen met volledig behoud van het aroma. Met één druk op de toets genieten dankzij eenvoudige bediening en voorkeuzefuncties.

De kleine ENA 4 is slechts 27,1 cm breed, 32,3 cm hoog en 44,5 cm diep – zo past zij overal gemakkelijk tussen. Ook optisch weet zij te charmeren. De varianten Full Metropolitan Black en Full Nordic White staan voor heldere en ingetogen elegantie; het cilindervormige waterreservoir in diamantlook zorgt voor een stijlvol accent.


De JURA ENA 4 is gespecialiseerd in:

- Espresso
- Koffie
- Caffè doppio
- Espresso doppio

 

Downloaden

Technische gegevens JURA ENA 4

Downloaden (57.79k)

Wat je misschien ook leuk vindt...