loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier


Choose file

 

JURA Professional GIGA X3c

JURA Professional GIGA X3c

Met de GIGA X3c geeft JURA op indrukwekkende wijze blijk van Zwitserse innovatiekracht en professionaliteit tot in het kleinste detail. Overal waar een capaciteit tot wel 150 kopjes per dag wordt verwacht, overtuigt hij met kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid. Dit gepaard aan een topprestatie in alle opzichten resulteert in een hightech-volautomaat die ideaal is afgestemd op de eisen van grote kantoren, ontbijt-, cursus- en vergaderruimten en zelfbedieningszones.

15230
Hoogte :
56,5 cm
Breedte :
32 cm
Diepte :
49,7
Gewicht :
19kg
Zetmethode :
Verse bonen
Afvalbakcapaciteit :
40 zettingen
Wateraansluiting :
Nee
Aansluitwaarde :
230 V

Specifieke referenties

Send a message


JURA Professional GIGA X3c

JURA Professional GIGA X3c

Voor welk bedrijf wilt u de aanvraag indienen?

Vul hier de naam in van de contactpersoon bij uw organisatie.

Vul hier het telefoonnummer in waarop wij u op kunnen bereiken.

Op welk e-mailadres kunnen wij u bereiken? Wij zullen uw e-mailadres niet gebruiken voor marketingdoeleinden.

Heeft u nog aanvullingen op uw offerteaanvraag?

Neem contact op
close

Contactformulier


Choose file

 

De GIGA X3c heeft het in zich: de krachtige keramische schijfmolen levert betrouwbaar jarenlang een precieze, constant gelijkmatige maalgraad. Daarvoor zorgt een topinnovatie: A.G.A. (Automatic Grinder Adjustment) – de elektronisch bestuurde, automatische afstelling. Het pulserend extractieproces optimaliseert de extractietijd voor korte specialiteiten.

De GIGA X3c beschikt over een uitgekiend geconstrueerde, in hoogte verstelbare combi-uitloop, waardoor met melk en melkschuim verfijnde trendspecialiteiten dankzij de technologie voor microschuim altijd tot in de perfectie lukken. Voor koffiespecialiteiten in een recordtijd zorgt de Speed-functie. Waar de GIGA X3c is voorzien van een vaste wateraansluiting, worden zijn bijzondere kwaliteiten op alle vaste locaties optimaal benut. Het werk voor het bijvullen blijft dankzij het grote bonenreservoir met een inhoud van 1 kg en aroma-beschermdeksel alsmede de optionele set afvoer koffieresidu/restwater tot een minimum beperkt.

Groter vermogen bij gelijktijdige optimalisatie van de kwaliteit – dat is de GIGA X3c. De bediening via het pregnante, 4,3" grote touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie is volledig intuïtief. Duidelijk te begrijpen, moderne grafische afbeeldingen tonen zelfs ongeoefende gebruikers wat ze moeten doen. De restwaterbak is geschikt voor de vaatwasser en kan met één hand worden weggenomen en geleegd. Doordat het zwaartepunt optimaal ligt, wordt er niets naast gemorst. Eenvoudig, schoon, snel, comfortabel – het 5-sterren-idee is zichtbaar tot in het kleinste detail.

Het onderhoud van de GIGA X3c gaat net zo gemakkelijk, logisch en intuïtief als de bediening ervan. Originele JURA onderhoudsproducten en geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma's zorgen met één druk op de knop voor TÜV-gecertificeerde hygiëne. De melksysteemreiniging is net zo doordacht. Volautomatisch en gestart door een touch op het display garandeert deze perfecte reinheid in de omgang met melk. De massieve combi-uitloop kan in een handomdraai worden gedemonteerd. De daarin vooraan geplaatste melkuitlopen zijn gemakkelijk toegankelijk en kunnen indien nodig zeer eenvoudig worden vervangen.

Als enkele volautomaat even goed als uitgebreid met passende bijkomende apparaten zoals kopjeswarmer, afrekeningssysteem enz.: op basis van de GIGA X3c kan voor elk toepassingsgebied de ideale alles-in-één oplossing voor koffiegenot worden geconfigureerd. Zo nodig groeit deze ook gemakkelijk mee naarmate de eisen hoger worden.

- Ristretto
- 2 x Ristretto
- Espresso
- 2 x Espresso
- Koffie
- 2 x Koffie
- Cappuccino
- 2 x Cappuccino
- Caffè latte / Koffie verkeerd
- 2 x Caffè latte / Koffie verkeerd
- Caffè Barista
- 2 x Caffè Barista
- Lungo Barista
- 2 x Lungo Barista
- Espresso doppio
- Espresso macchiato / Macchiato
- 2 x Espresso macchiato / Macchiato
- Latte macchiato
- 2 x Latte macchiato
- Flat white
- 2 x Flat white
- Melkschuimportie
- 2 x Melkschuimportie
- Portie melk
- 2 x Portie melk
- Kannetje koffie
- Heet water
- Water voor groene thee
- Water voor zwarte thee
- Koffie speciaal
- 2 x Koffie speciaal

Caf;e Cremé JURACappuccinoJURA EspressoEspresso Doppio JURAEspresso MacchiatoThee JURALatte Macchiato2x koffieKoffie met melkopschuimmelk

Wat je misschien ook leuk vindt...