loading spinner Neem contact op
close

Contactformulier 

JURA Professional GIGA X3

JURA Professional GIGA X3
Met de GIGA X3 geeft JURA op indrukwekkende wijze blijk van Zwitserse innovatiekracht en professionaliteit tot in het kleinste detail. Overal waar een capaciteit tot wel 150 kopjes per dag wordt verwacht, overtuigt hij met kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid. Dit gepaard aan een topprestatie in alle opzichten resulteert in een hightech-volautomaat die ideaal is afgestemd op de eisen van grote kantoren, ontbijt-, cursus- en vergaderruimten en zelfbedieningszones.

15397
Hoogte :
56,5 cm
Breedte :
37 cm
Diepte :
49,7 cm
Gewicht :
19 kg
Zetmethode :
Verse bonen
Afvalbakcapaciteit :
40 zettingen
Wateraansluiting :
Nee
Aansluitwaarde :
230 V

Specifieke referenties

Send a message


JURA Professional GIGA X3

JURA Professional GIGA X3

Voor welk bedrijf wilt u de aanvraag indienen?

Vul hier de naam in van de contactpersoon bij uw organisatie.

Vul hier het telefoonnummer in waarop wij u op kunnen bereiken.

Op welk e-mailadres kunnen wij u bereiken? Wij zullen uw e-mailadres niet gebruiken voor marketingdoeleinden.

Heeft u nog aanvullingen op uw offerteaanvraag?

Neem contact op
close

Contactformulier 

De GIGA X3 heeft het in zich: de krachtige keramische schijfmolen levert betrouwbaar jarenlang een precieze, constant gelijkmatige maalgraad. Daarvoor zorgt een topinnovatie: A.G.A. (Automatic Grinder Adjustment) – de elektronisch bestuurde, automatische afstelling. Het pulserend extractieproces (P.E.P.) optimaliseert de extractietijd voor korte specialiteiten en CLARIS Pro Smart in combinatie met het Intelligent Water System (I.W.S.) levert perfecte waterkwaliteit voor een pure smaak.

De GIGA X3 beschikt over een uitgekiend geconstrueerde, in hoogte verstelbare combi-uitloop, waardoor met melk en melkschuim verfijnde trendspecialiteiten dankzij de technologie voor microschuim altijd tot in de perfectie lukken. Voor koffiespecialiteiten in een recordtijd zorgt de Speed-functie. Het werk voor het bijvullen blijft dankzij het grote bonenreservoir met een inhoud van 1 kg en aroma-beschermdeksel tot een minimum beperkt. Verder zorgt de hoge capaciteit van waterreservoir, restwaterbak en koffieresidubak voor maximale autonomie. Daardoor is de GIGA X3 ook uitstekend geschikt voor mobiel gebruik.

Groter vermogen bij gelijktijdige optimalisatie van de kwaliteit – dat is de GIGA X3. De bediening via het pregnante, 4,3" grote touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie is volledig intuïtief. Duidelijk te begrijpen, moderne grafische afbeeldingen tonen zelfs ongeoefende gebruikers wat ze moeten doen. De restwaterbak is geschikt voor de vaatwasser en kan met één hand worden weggenomen en geleegd. Doordat het zwaartepunt optimaal ligt, wordt er niets naast gemorst. Eenvoudig, schoon, snel, comfortabel – het 5-sterren-idee is zichtbaar tot in het kleinste detail.

- Ristretto
- 2 x Ristretto
- Espresso
- 2 x Espresso
- Koffie
- 2 x Koffie
- Cappuccino
- 2 x Cappuccino
- Caffè latte / Koffie verkeerd
- 2 x Caffè latte / Koffie verkeerd
- Caffè Barista
- 2 x Caffè Barista
- Lungo Barista
- 2 x Lungo Barista
- Espresso doppio
- Espresso macchiato / Macchiato
- 2 x Espresso macchiato / Macchiato
- Latte macchiato
- 2 x Latte macchiato
- Flat white
- 2 x Flat white
- Melkschuimportie
- 2 x Melkschuimportie
- Portie melk
- 2 x Portie melk
- Kannetje koffie
- Heet water
- Water voor groene thee
- Water voor zwarte thee
- Koffie speciaal
- 2 x Koffie speciaal

Koffie Cremé JURACappuccino JURAEspresso JURAEspresso DoppioEspresso Macchiatoheet waterLatte MacchiatoKoffie 2xkoffie met melk JURAopschuim melk

Downloaden

Technische gegevens JURA Giga X3

Downloaden (59.64k)

Wat je misschien ook leuk vindt...