loading spinner

Jura D4 - Pianoblack

  • € 699,00
Exclusief belasting

Koffie puristen opgelet! De D4 focust op specialiteiten van zwarte koffie en espresso met een volle smaak van koffiebarkwaliteit.

700174
Hoogte :
34,5 cm
Breedte :
28,0 cm
Diepte :
41,5
Zetmethode :
Verse bonen
Afvalbakcapaciteit :
16
Aansluitwaarde :
230 V
Waterreservoir :
1,9 l

Specifieke referenties

De JURA D4

Pure koffie, puur genot

Koffiepuristen opgelet: JURA presenteert de eerste Full Size-volautomaat met Coffee Only-functie. De D4 weet te verrassen door de consequente reductie tot de essentie, wat al tot uiting komt in het heldere, strakke design.

Onovertroffen aroma

De AromaG2-molen maalt de koffiebonen voor elke bereiding altijd vers in de juiste fijnheid. De variabele zetgroep beschikt over een capaciteit van 5 tot 16 gram. Hij zorgt steeds voor de ideale aanpersdruk en optimale bereidingsomstandigheden.
Een top-innovatie, het pulserend extractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®), optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en ontketent een waar vuurwerk van aroma’s.
Het intelligente Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) bevochtigt de koffiepoeder vóór het eigenlijke bereidingsproces. De poriën zwellen op en laten de volledige rijkdom aan smaken in het kopje stromen, met als bekroning een karakteristieke fluweelzachte crèmelaag.

Eenvoudige bediening

Bij de bediening oefent JURA zich eveneens in de kunst van de reductie. Door licht drukken op de onmiddellijk te begrijpen symboolvelden wordt de bereiding van één of twee kopjes espresso of koffie gestart. Dubbele kopjes ontstaan klassieke in twee bewegingen, wat een maximale smaak garandeert. Wie tussendoor thee wil, zal de heetwaterfunctie op prijs stellen.

Perfect water

CLARIS Smart levert het beste water voor een volmaakte smaak. Dankzij het intelligente watersysteem (I.W.S.®) kan de D4 automatisch herkennen of er een waterfilter is geplaatst en meldt hij het wanneer zijn capaciteit op begint te raken.

Koffievariaties:

Espresso
2 x Espresso
Koffie
2 x Koffie
Heet water

Wat je misschien ook leuk vindt...